Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szolnátok hozzá, ha a...

Ti mit szolnátok hozzá, ha a fiatok meztelenül lenne otthon?

Figyelt kérdés
Csak ketten élünk a lakásban anyámmal.Szeretném ha meztelenül mászkálhatnék itthon.Nálunk a lakásban nagyon meleg van télen-nyáron.Az nem okoz gondot,ha látjuk egymást úgy,hogy csak nagyon kevés ruha van rajtunk pl.én csak boxerben vagyok,anyám meg tanga-melltartó.Én azt a boxert is szeretném levenni.Nem tudom mit szólna hozzá.Engem nem zavarna,ha ő is meztelen lenne,vagy ha csak én.Hogy kéne ezt kiviteleznem?Ti mit szólnátok,ha ilyen helyzet állna fenn nálatok?Minden normális választ köszönök.Amúgy szokott olyan lenni,amikor megyek fürdeni,akkor meztelenül megyek be,és úgy is jövök ki,de ugye az csak pár másodpercig tart,akkor nem szokott szólni,hogy zavarja.
2014. aug. 23. 20:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%

A zuhanyzás előtti-utáni meztelenkedés elviselhető, de az hogy csak úgy mászkálj a lakásban csupaszon, hát eléggé undi dolog. Nem normális már ilyen korban.

5 éves korig sztem normális, de aztán azt a kicsi gyereket is illemre tanítják, te miért nem tudod megtanulni, hogy mit illik s mit nem, tiszteld már meg ezzel anyudat.

22N

2014. aug. 23. 21:22
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Ha seggszaftot hagysz valahol, felnyalod.
2014. aug. 24. 01:53
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem gáz lenne, nem engedném a gyerekemnek. Még a páromtól sem viselném el. Nincs az a kánikula, hogy legalább egy alsógatyát meg ne tűrhessen magán az ember.
2014. aug. 24. 13:14
 14/30 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer kapna egy szóbeli figyelmeztetést, hogy öltözzön fel, legközelebb peidg figyelmeztetés nélkül kapna két k_rva nagy nyaklevest.
2014. aug. 24. 17:51
 15/30 anonim válasza:
76%

Nálunk sincs hideg nyáron,de a családom egyik tagja sem mászkál meztelenül,mivel KULTURÁLT emberek vagyunk.

A boxer még csak-csak,de nehogy már,hogy abban is meleged legyen.

2014. aug. 24. 17:54
 16/30 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nem gáz,ha úgy érzed magad jól...

Ez olyan mint az lvás ma már az emberek nagy része meztelenül alszik,és úgy megy reggel zuhizni,olyankor láthatják egymást meztelen,de máskor nem?

2014. aug. 24. 21:44
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem azzal lenne bajom, hogy látok bárkit is meztelenül, hanem hogy ha mondjuk leül a kanapéra csupasz seggel, megnézni egy filmet, én meg utána ugyanarra a kanapéra fekszem le, ahova a heréje beizzadt, nem lennék jókedvű.
2014. aug. 24. 22:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül van otthon nem érdekelne.

Nekem még nincs gyerekem, a húgom szokott meztelenkedni itthon, anyumék megmondták neki hogy ha egyedül van otthon akkor tőlük nyugodtan mászkálhat úgy, ha van otthon valaki akkor elvárják tőle hogy legyen rajta legalább egy hosszú ruha. Még azt sem bánják ha bugyi, melltartó van rajta.

Én fázós típus vagyok szóval én nem mászkálok otthon sosem meztelenül. Húgom a szobájába meztelenkedhet de ha kilépne onnan magára kell kapjon valamit.

Meztelenkedni gusztustalan dolog mások előtt. Ha az egész család ilyen lenne és ehhez lettünk volna szoktatva az megint más. de így belegondolva milyen az hogy leül a család kajálni az asztalhoz és valaki egyszál semmibe ül közénk és úgy bámulni. Én arra is allergiás vagyok ha egy pasi félmeztelenül mászkálgat az utcán, ha otthon dolgozik a kertbe vagy valami megint más, de az főleg zavar ha úgy ül le az asztalhoz, sokszor még strandon is bármennyire is jó pasi engem kifejezetten irritál ha valaki félmeztelenül eszik. A barátomat is mindig kérem hogy akkor dobjon magára legalább egy törölközőt mert nekem ez az allergiám.

2014. aug. 25. 12:51
 19/30 anonim ***** válasza:
45%

Akik nudisták, vagy otthoni meztelenkedők, sosem ülnek le semmire ugy ,hogy valamit ne teretsenek maguk alá.

Szerintem ha meztelenül is alszol, akkor az esti fürdésnél, vagy a reggeli fürdésnél lehet az a meztelenkedő időt egyre növelni. Pl: a fürdöböl nem egyböl a szobádba mész, ha nem kimész a konyhába inni , vagy valamit enni. Megállsz a tv előtt hogy ez nagyon érdekel és ott ragadsz. Igy egyre tudod az ídőt kitolni, és nem egyböl vagy egésznap meztelen.

2014. aug. 25. 15:26
 20/30 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány fok van nálatok általában? Azt tudom hogy sok szaunában nem ajánlatos fürdőruhát húzni, mert a túl meleg veszélyes ruhában. Nálatok mennyi lehet a hőmérséklet hogy effélén gondolkodsz?
2014. szept. 6. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!