Változhat ez a helyzet?
18 éves lány vagyok,a barátom 25 éves.
Nekem ez az első komoly kapcsolatom.
A barátom az előző barátnőjével már a szakítás szélén állt, amikor jobban felfigyeltünk egymásra. A szakítás után nem azonnal jöttünk össze, nyilván egy 3éves kapcsolatot nem lehet csak úgy lezárni.
A párom szülei nagyon szerették az előző barátnőt, engem már kevésbé. Főleg az anyukája nem kedvel. Meggyőződése, hogy nekem csak a fia pénze kell(ő már dolgozik, én jövőre érettségizek, de suli mellett hétvégenként dolgozok), mert én nem vagyok annyira tehetős. Átlag színvonalon élek.
A kérdésem az lenne, aki volt már hasonló helyzetben, változhat még az anyuka véleménye? Mert attól tartok, hogy ez hosszútávon mindenféleképpen negatívan befolyásolja a kapcsolatunkat.
Köszönöm a válaszokat!:)
Ha csupán azért nem kedvel, mert még nem dolgozol, akkor változhat a helyzet akkor amikor munkába állsz.
ha azért nem kedvel, mert a fia előző barátnőjét szerette és abban reménykedik, hogy ők még összejöhetnek, akkor több idő kell hozzá, hogy téged elfogadjon, vagyis inkább elfogadja a helyzetet, hogy mostmár te vagy a fia mellett.
Egyébként a barátodnak melletted kell állnia, és megértetni az anyjával, hogy téged választott.
Azért az is számít, hogy miért szakítottak.
Nyilván nehéz megszokni, hogy 3 év után más van a fia mellett.
De ha pl. azért szakítottak mert a lány megcsalta, akkor nem hiányolná az előző barátnőt. Feltételezem, nem ezért lett vége.
Tehát sokban függ ettől is.
Lehet, hogy változik, de lehet, hogy nem.
De mivel szinte száz százalék, hogy nem mész hozzá feleségül, azt a pár hónapot, 1-2 évet kibírod úgy, hogy nem kedvel az anyja, nem?
Igazat megvallva még tényleg nem volt szó házasságról.:D
Szeretnék azért egy elfogadható viszonyt az anyukájával, még ha nem is leszek a kedvence.
Nem volt megcsalás egyik fél részéről sem, egyszerűen csak elhidegültek. Bár a lány még mindig nem közömbös.
Változhat a helyzet csupán idő kérdése. Jó idővel - ha valóban így van - akkor látni fogja hogy illesz a fiához, hogy szeretitek egymást és nem csupán a pénze érdekel. Biztos hogy kell neki is idő, hogy elfogadja a lánycserét.
Ez az egész pedig csak akkor fogja negatívan befolyásolni a kapcsolatotokat ha hagyjátok. Elsősorban ha a párod hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!