Öt év után egy kapcsolatnak hol kellene tartania? Mindketten harminc év körüliek vagyunk.
Ha még nem beszéltetek komolyabb tervekről, akkor szerintem (és ahogy látom szerinted is) itt az ideje. Kérdezz rá, hogy ő mit és hogyan szeretne, hogy gondolja. Mi is 5 éve vagyunk együtt, igaz én 24, párom 30. Mi sem nagyon beszélgettünk ilyesmikről, illetve régebben ő nem akart gyereket, mára ez megváltozott, szinte minden héten szóba kerül a téma, viszont most én nem szeretnék. Az meg, hogy hol kellene tartania a kapcsolatnak? Egyszerű! Ott, ahol TI szeretnétek. Amitől ti boldogok vagytok! Mindenkinek más a jó, van akiknek házassággal, van akiknek gyermekkel/ gyermek nélkül. Ismerek egy olyan házaspárt, akik összeházasodtak, viszont hétközben külön élnek! Nekik így jó állítólag a munkájuk miatt.
24/N
5 év alatt semmi komolyabbròl beszélni és még együtt sem lakni ( lakva ismerszik meg az ember....) SZERINTEM nem sorolhatò a normàlis kategòriàba.
Honnan tudod, hogy nem az idõdet vesztegeted olyan dologgal ,ami a te céljaidhoz nem visz közelebb?
Éppen ideje egy nagy beszélgetésnek.
Nekünk a 7. évfordulòn volt az esküvõnk , de màr 5 éve együtt laktunk és 2 éve szülõktõl külön, mondjuk mi fiatalon gimis korunkban jöttünk össze .
Azutàn tettünk lépéseket miutàn megfontoltuk és àtgondoltuk.
Ehhez elengedhetetlen a kommunikàciò. Mint minden kapcsolathoz.
31 voltam, mikor megismerkedtem a férjemmel, ő pár évvel volt idősebb.
1 év után összekóltöztünk, rá egy évre összeházasodtunk, rá egy évre terhes lettem, és most 7 év után van két szép gyerekünk.
Nem hiszem, hogy lehet általánosítani, de ha a párodnak van lakása, és te még nem élsz ott 5 év után, akkor valami nem kerek. Gyorsan üljetek le tisztázni a terveiteket, és ha ő nem akar előtébb lépni veled, de te szeretnél családot, akkor hagyd ott.
Mi 22 évesen ismerkedtünk meg, két év után költöztünk össze, mert párom kollégista volt, és nem engedhette meg magának/szüleinek a költségesebb megoldást. 4. évben eljegyzés. 5. évben esküvő. 6. évben gyerkőc.
Nektek kell tudni, hogy mi a megfelelő, hol szeretnétek tartani. Nekünk ez a tempó az ideáli (megjegyzem én korábban is összeköltöztem volna, de anyagilag nem volt kivitelezhető).
Azért tettem fel a kérdést, mert engem zavar, hogy 5 év után még csak szóba se került az összeköltözés. Szerintem hülyén venné ki magát, ha én hoznám fel,hogy hozzád költözhetek? Én úgy gondolom,hogy neki kellene ezt felhozni...Főleg úgy, hogy a volt barátnőjével még egy éve se jártak és összeköltöztek!!!
De mivel engem ez egyre jobban zavar, lehet, hogy mégis nekem kell megkérdeznem, hogy egyáltalán komolyan gondoljuk-e a kettőnk kapcsolatát.
"Honnan tudod, hogy nem az idõdet vesztegeted olyan dologgal ,ami a te céljaidhoz nem visz közelebb? "
Ez olyan hülye duma, aki szerelmes a párjába az nem idővesztegetés, csak annak az aki érdekből van a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!