Működőképes lehet egy olyan kapcsolat, ami úgy indul, hogy a férj otthagyja miatta a családját, gyerekét, és az ismeretség csak pár napos?
Par napos ismeretségben NEM LÉTEZIK elsöprő szerelem.
Egyezik a kémiátok, nagyon vonzódtok egymáshoz szexuálisan.
Van iylen, sőt még jol működő házasságokban is van, csak van aki tud uralkodni magát, és felmeri, hogy ez csal a testereakciója... Van aki nem
Sőt egy nem jól működő házasságban meg sem kísérli az ember, hgy elkerülje ezt a helyzetet.
Nem tudom hány éves vagy, mindegy is. A lényeg,hogy nagyon, nagyon naív.
Vagy nem vonzódtál nég soha senkihez igazán, vagy sosem voltál szerelmes, hogy azt hiszed ez az.
Nem is ismered, pár nap alatt azt sem tudod ki ő, így nem lehetsz belé szerelmes.
Ez a kapcsolat kis eséllyel lesz működőkpes.
Ahogy írták a pasi valószínűleg fél éven belül lelép a válas kimondása után.
Téhed utálni fog az ex, ( de ez kit érdekel) nagyobb baj, hgy a gyereke is utálni fog, mert neki leegyszerűsítve: miattad hagyta el őket az apukája, miattad lakik tőle külön,miattadnincs együtt az anyu meg az apu, neki csak ennyi fog lejönni, főleg,nhogy az anyja jó eséllyel nem fogja majd vissza magát, szíd mint a bokrot, és adja a gyerek dühe alá a lovat
, és ez rajta lesz az egész kapcsoatotokon, és végig fogja kísérni.
( sajnos 3 ilyen tipikus váláat néztem végig az elmult 3 évben, csak 1 helyen vannak még együtt, de csak azért, mert ott a pasi egy éetkptelen ember, ha nem lenne az új nő, akkor mindennek vége lenne nála, a csaj irányít, de állítőlag jófej, az exfelesg szerit is, és ott nem haragszik rá, csak szánja, és gratulal, hogy megnyerte magának a férjét ( tenyleg nem működött a házasságuk, csak azrt nem hagyta el a nő, mert mindegy volt, plusz nemtudta mi lenne a ferjjel, tehát ez más szitu)
Prőbld meg egy ici picit az elsöprő érzelmeidet félretenni, és GONDOLKODNI.
H annyira nagy a szerelem, akkor kibitprjátok a válás beadásáig, és amíg elköltözik, és elindula. Család nélküli éete.. Pár hőnap..
És akkor vallalja, hogy azért mennek szét az asszonynál, mert nem működik, és NEM AKAR vele lenni... Nem azet mert "MEGISMERTEM VALAKIT..."
Ez szánalmas..
Ha ekkor jöttök össze. Akkor van esély az értelmes kezdésre, kapcsolatra..
Egyebként nem vagyok benne biztos, hogy nem téged hülyít csak a "rossz a házasságom" és a "feleségem nem ért meg" szöveggel..
Igen elcsépelt...
Nem dönthetünk helyetted, egyébként én azt latom, te már el is döntötted..
Megkerdezted, ezért válaszoltunk, kifejtettük a véleményünket.
Szeribtem ebben a formában nem lesz hosszúéletű a kapcsoatotok, ha igen akkor csak szenvedés esz a végére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!