Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érik meg a kapcsolat a...

Mikor érik meg a kapcsolat a gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés

kicsit hülyén hangzik a kérdés, de nem tudom egy mondatban kifejteni.

szóval: szerintetek mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy pár gyermeket merjen vállalni? tehát az együttjárás idejére gondolok.

mivel mi nem tervezünk házasságot, ezért kérlek ne azt írjátok, hogy az esküvő után 1 évvel, vagy hasonlók.

viszont már 1 éve együtt élünk, 1.5 éve vagyunk együtt.

nálatok ez hogy történt? mikor éreztétek, hogy most érett meg a kapcsolat a "továbblépésre" ? :)

köszi a válaszokat!

2010. jan. 14. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nők 20-25, férfiak 25-30 - ha általánosítani szeretnénk. Előtte nem igen javasolt
2010. jan. 14. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy párnak nincs más célja a gyerekpesztráláson kívül, akkor érkezett el a baby time. Ennyi.
2010. jan. 15. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsóval nem értek egyet. Azért kell, hogy legyenek más céljaitok is, ne csak ez tegye ki 100%-ban az életeteket, mert akkor átestek a ló túloldalára.
2010. jan. 15. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:

mi 5 hónapja vagyunk együtt és most vagyok 5 hetes terhes. Abszolút tervezett baba, nekem sosem volt gondom a védekezéssel.

Én 22 vagyok, párom 24. Szóval ahogy az elözöek is írták, majd ha érzitek:)

2010. jan. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!