Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember az, aki a barátjá...

Milyen ember az, aki a barátjának nem a jót akarja?

Figyelt kérdés
A férjemmel nagyon jól megvagyunk immár 3éve.Előttem egyedül volt és eljárt a haverjával elég sürün szórakozni,de amióta összejöttünk és megszületett a kisfiunk azóta csak a családjának él.Nem akar menni,mert fáradt esténként és jól érezzük magunkat együtt.(Én nem tiltom)De amióta megismerkedtünk a haverja folyamatosan szapul engem,mert nem tetszik neki,hogy a férjem már nem jár el minden héten inni!Én csak annyit hibáztam,hogy megszerettük egymást.Azt vallja,hogy a barátok az első és aztán a család.És nő nem mehet szórakozni.Szerinte.Most ennek az embernek meghalt 2 hete az anyja,de ő ettől függetlenül megy inni.A férjem most lelki okokból már a második alkalommal megy szórakozni és múltkor is hajnal 3-kor jött haza.Természetesen hulla fáradt volt egész nap és nem lehetett hozzá szólni.Nem az a bajom hogy elmegy ,mert mindenkinek jár szórakozás,De ez az ember el fogja rontani.Félek hogy elveszítem.Mit csináljak?
2010. jan. 14. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
a férjed már felnőtt ember csak el tudja döntetni h mit akar.
2010. jan. 14. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha menni akar engedd ne tiltsd ha nem akkor meg ne erőltesd örülj neki
2010. jan. 14. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
egy normális saját akarattal rendelkező felnőtt embert nem lehet csak úgy "elrontani". valószínű a barátjának most nagy szüksége van rá és ha most kétszer kimaradt a 2 hét alatt az nem azt jelenti , hogy ez rendszeres lesz.
2010. jan. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!