A férjem egész nap a számítógép előtt ül, hanyagol minket! Mit csináljak?
Hát szerintem meg ha azzal kezdi, hogy Lajos, elhagylak, ha nem hagyod ezt abba, azzal csak felidegesíti a férjét. Először nem csak egyszer normálisan elő kell neki adni, amit érzel. Nem azt, hogy nem akarom, hogy számítógépezzél és törődj a gyerekkel, meg kihúzni a gépet. Most komolyan, ti nem lennétek idegesek, ha férjetek most odaállna kitépné a vezetéket a falból és lecseszne, hogy neki elege van abból, hogy gyakorikérdéseztek, ahelyett, hogy neki főznétek és vele beszélnétek?
Akkor is, ha igazad van. Ha rátámadsz, akkor egyből kiakad, hogy ő egy felnőtt ember, neki ne írják elő, hogy mit csináljon és ne húzzák ki a gépét, mint egy 10 éves gyereknek. Ha viszont előadod, hogy te szomorú vagy, és szükséged van a társaságára segítségére, akkor nem az jön le neki, hogy egy fogyatékosnak tartod, akinek parancsolgatni kell, hanem az, hogy egy normális értelmes embernek, és megbízol benne annyira, hogy ha elmondod a problémádat, akkor azon ő tud anélkül segíteni, hogy kész megoldás elé állítanád.
ugyanmár, nehogy elhidd, hogy elveheti a gyereket, ilyen nincs. elrabolja, vagy mi???!!!!
micsoda egy paraszt a férjed!!!!
mostmár én is azt mndom, hogy hagyd a fenébe, aztán nézheti a filmjeit, amennyit akarja! barom.
ha szex sincs, akkor esélyes, hogy ismerkedik is.
ennek a terrornak meg nehogy bedőlj, hogy vannak kapcsolatai és elveszi a gyerket! ezt nevezik szóbeli terrornak. mocsok egy ember!!!!
Velem ugyanezt csinálta a volt férjem. Elváltunk.
Folyamatosan játszott rajta, elvileg
Az enyém ugyan ez.A szövege is.
Én ha így marad lelépek gyerekestől,már elég időt adtam....
Kitiltani úgyse érdemes, mert ezek az oldalak amúgyis kb hetente megszűnnek-hetente újak alakulnak (lévén h illegálisak).
De az h lehet h valaki szex helyett inkább filmet néz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!