Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy a "párom" nős....

Kiderült, hogy a "párom" nős. Azt mondja, ha őt nem zavarja, engem se zavarjon, meg nyomta a szokásus dumát (szar házasság, sárkány az asszony stb). De én angyon beleszerettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 07:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%
Hány éves vagy kérdező,hogy még hiszel a tündérmesékben?
2014. aug. 15. 11:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha most nem lépsz ki ebből,nagyon megütheted a bokádat.
2014. aug. 15. 12:42
 23/29 anonim ***** válasza:
én nem szoktam ilyenre biztatni senkit, de otthagynám. Ugyanis ha mással megcsinálta velem is meg van az esélye, hogy megcsinálja.
2014. aug. 15. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:

6os valaszolo vagyok.

Kiderult, hogy minden amit mondott hazugsag volt.

A felesege a gyerekekkel masik varosba elt es o pentek du tol hetfo reggelig nem csak a gyerekekk miatt volt otthon.

Annyira volt rossz a hazassaga, hogy megcsinalta a felesegenek a 3. gyereket is.

Nekem folyamatosan hazudott es persze a felesegenek is.

Vegul a sogora (munkatarsa volt a sogora felesege es tudta meg, ez a resz kicsit bonyolult), mondta el en persze nem hittem szembesitettem ot ossze vissza beszelt... es hat igy ert veget.

2014. aug. 15. 13:18
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod neki, hogy téged zavar, és nem akarod folytatni.

És keress egy egyedülálló férfit.

Ha egy nős férfivel kezdesz, még akkor is, ha nem tudod, és ő belemegy, akkor gondolj bele abba, hogy ha veled lenne, valószínűleg szívfájdalom nélkül csalna téged is egy idő után.

Szar a házasság és sárkány az asszony, de annyira azért mégsem szar és sárkány, hogy el is váljanak? Na persze.

2014. aug. 15. 13:24
 26/29 anonim ***** válasza:

Külön városban dolgoznak, elhidegültek, bla bla.

Egyszer, na jó tavaly, én is belefutottam egy olyan pasiba, akinél kiderült, hogy nős. A magyarázat szintén az volt, hogy a neje leköltözött Debrecenbe, elhidegültek, csak gazdasági okok miatt vannak együtt (közös vállalkozás).

Na itt már kíváncsi lettem, kinyomoztam a vonalas számát, felhívtam, és ki vette fel a telefont? Na a feleség, aki nem tudott arról, hogy Debrecenben lenne, és elhidegültek volna.

Amúgy meg az is fura, hogy te miért csak a munkatársait ismered? A családját miért nem? Nyilván mert titkol téged előlük.

2014. aug. 15. 17:47
 27/29 anonim ***** válasza:

Akárki és akármit mond-ra: Egy lakásban élünk, egy ágyban alszunk, tök sokat bohóckodunk, összességében kívülről tök normális házasságot látsz. Ugyanakkor egyikünk sincs jól benne. Per pillanat számolom a napokat 21ig, mert megy a párjához, és lesz 3szabad napom nélküle.

És a házasságunk tényleg csak látszat. Szóval néha igazat szólnak ezek a kóbor lelkek, viszont amíg az asszony nem így nyilatkozik, mint én, hogy már csak színjáték, addig kezeld fenntartással amit mond. A végére minden helyre rázódik az életetekben. Akár együtt akár külön.

2014. aug. 15. 18:15
 28/29 anonim ***** válasza:

24: Miből állt a szembesítés? Akkor bevallotta? Megtudtad a teljes igazságot?

A feleséggel egyeztettél?

2014. aug. 15. 20:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Én férjem is eljárt egy csajhoz, aki tudott rólam és a lányunkról. ( rájöttem én. nem tagadta. udvarolt és abba maradt elég hamar)

Nem költözött el tőlünk, így csaj eltünt, mi maradtunk együtt.

Menekülj, nem fog költözni, és válni se...

2014. aug. 15. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!