Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a 18 éves...

Ti elengednétek a 18 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
El szeretne menni a hétvégén a barátjához, hogy ott aludjon.. mindkét este lesz ott valami discó és koncertek is. Két és fél éve vannak együtt ! A lányom nemrég töltötte a 18-at és most végzett a 12-el is. Tanácsot kérek !
2014. aug. 12. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
16 évesen nemmondták meg a szüleim mit csináljak nem még 18 :D
2014. aug. 12. 19:41
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

A 18 éves lányomnak nem kellene engedélyt kérnie, mert nagykorú.

Két és fél éve együtt vannak, nyilván akkor a srácban is megbízhatsz, nem?

Az ilyen beszűkült szülőktől mentse meg az ég az emberiséget.

2014. aug. 12. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Engem elég szigorúan fogtak a szüleim, de azért 18 évesen, főleg a középsuli befejezése után már oda mentem, ahova akartam, annyi volt a feltétel hogy megmondtam nagyjából kikkel leszek és mikor megyek haza.

Szerintem nyugodtan elengedheted. És legyél büszke rá, hogy a mai világban 18 évesen ilyen hosszú, tartós kapcsolata van, bizony nem ez a szokványos a mostani lányoknál.

2014. aug. 12. 19:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó válaszokat.
2014. aug. 12. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem most vegyétek lazára a témát, mert ebből még problémák lesznek, ha egy szülő gyakorikérdéseken kérdezi meg,hogy a 18 éves lánya ott aludhat-e a barátjánál.
2014. aug. 12. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

Akár mennyire is fáj, Ő már nem a"kicsi", hanem a nagy lányotok.

Nagykorú lett, ehhez a helyzethez hozzá kell szoknotok. Ha a barátjánál akar aludni, ez mindenképpen legyen természetes. Beszélgess vele a fogamzásgátlásról, vidd el nőgyógyászhoz ez az anyai kötelességed. A férjedet is neked kell meggyőznöd erről.

2014. aug. 12. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha attól félsz, hogy esetleg lefekszik vele, elárulom, hogy jó eséllyel rég nem szűz már. Tudod, nem kell ahhoz ott aludni, hogy dugjanak.

De ő nem a "kicsi lányod", hanem egy - elvileg - felnőtt ember. Ám amennyiben így fogod kezelni, amint tud, lelép otthonról és igaza lesz.

2014. aug. 13. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:
18 éves, elvégezte a gimnáziumot, 2,5 éve együtt. Nem "elengedném", föl sem merülne bennem (vagy akár benne) hogy nem mehet. Ő már nem a te kicsi lányod, hanem egy felnőtt, szabad akarattal rendelkező ember, aki mellesleg a te lányod.
2014. aug. 14. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!