Melyik név tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
Melánia, Natália, Natasa, Christin, Viktória2014. aug. 11. 21:51
11/21 anonim válasza:
Mind szar, a viktória még tűrhető, de mind cigányos.
12/21 anonim válasza:
Natasa & Natália szép név :-) ... a többi három egyáltalán nem !
13/21 anonim válasza:
Ha az ötből kellene választanom a Natasa. De egyiket sem adnám a gyermekemnek. Melánia, Natália, Christin egyáltalán nem, a Viktória is még elmenne, de nekem az olyan tucatnév.
15/21 anonim válasza:
Az ismerősöd vagy külföldön született, vagy külföldi szülője van, vagy csak hóbortból írja így a nevét. Ez a név, ebben a formában NEM adható gyereknek. Nem engedélyezett. Amúgy a felsoroltak közül a Viktória, vagy Natasa.
16/21 anonim válasza:
A vezetéknévtől is függ, de a különlegesebben tényleg bután hangzanak a tipikus magyar nevek mellett. Nekem a Viktória tetszik a legjobban. Ha olyan a név talán még a Natasa se rossz.Szerintem felesleges azzal foglalkozni mi mennyire tucat, van egy ismerősöm papírcetlivel jár a zsebébe mert nem tudja az unokái nevét. Az egyik fiú Zétény, a másik Noel a kislány meg Abigél. :) A szülők nem akartak tucatnevet adni, így meg a az emberek haja égnek áll.
17/21 anonim válasza:
Melánia tetszik legjobban. A Natasa is jó, de én pont nem szeretem a Nati becenevet, úgyhogy ezért nem adnám. A Natália, Christine, Viktória nem szimpik, talán még a Viktória úgy-ahogy, de az meg unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!