Nem elterjedt nevek? Amik szépek?
Figyelt kérdés
Fiú illetve lány neveket tudtok mondani ami nem nagyon elterjedt de tényleg szép.2014. aug. 11. 18:56
11/31 anonim válasza:
Mária és társai .... minden csak nem szép :D . Édesanyám nem mai csirke de még ő sem adott volna ilyen neveket a gyerekeinek .
13/31 anonim válasza:
11
ízlések és pofonok
a Mária nekem kifejezetten tetszik, ismerek egy 8 éves kislányt és egy 13 éveset, a kicsit Máriának szólítják, az idősebb lányt Riának..
nem vettem magamra, csak, hogy értsd, mindenkinek más a szép... nem a napon barnultaknak a Dzenniferek, Ronaldók... meg Ricsárkák, a többieknek a Zétények, Noelek, Hannák, Zoék, Micikék...
nekem a célom, hogy megtaláljam az arany középutat
:D
10.
14/31 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy a nem "hétköznapi" nevek alapvetően két fő vonalhoz tartoznak. Az egyik a különböző szappanoperákból átvett spanyol-portugál vonal a cigányoknál, a másik meg a hungaropannon-ősszittya névcsalád. Szerintem jobb elkerülni mindkettőt.
15/31 anonim válasza:
Janka :) Régen nagyon népszerű volt most már nagyon ritka vagyis nekem nincs az ismerőseim között... nekem nagyon tetszik :)
16/31 anonim válasza:
:) az egyik évfolyamtársam most szül nemsokára, Janka lányuk lesz:)
17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2014. aug. 11. 20:33
18/31 anonim válasza:
Lány: Véda, Délia, Bereniké, Médea, Magdaléna, Georgina
Fiú: Valér, Amadé, Zalán, Zétény
20/31 anonim válasza:
Dorottya, Natasa, Anasztázia, Johanna, Zoé, Stefánia, Emília, Ramóna, Melánia
Ákos, Kristóf, Attila, Levente, Szabolcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!