Szülőknél lakni, ez normális?
Teljesen normális. Még fiatalok vagytok, most kell kiélvezni az életet. Ha nem albérletre költötök, legalább tudtok utazni, bulizni, szórakozni. Gyerek és hitel mellett ezt később nem tudjátok megtenni.
Emellett persze gyűjthettek, hogy ha majd összeköltözésre kerül a sor, ne a nulláról induljatok.
Abszolút jól csináljátok.
3-as: Szoktunk segíteni,alap dolognak érzem,párom főz általában,én meg a tisztaságmániámmal mindenre figyelek :)
6-os: Igen,annyi idősek voltunk :)
8-as:Nincs nagyon igény a segítségre,bár idővel szeretnénk besegíteni,de még egyik oldalról sem jött ilyen "megjegyzés" :)
11-es: Hát nálunk az anyóstéma úgy néz ki,hogy párom anyukája szó szerint mintaanyuka,tehát semmi bajom nem volt vele az évek alatt,segítőkész,aranyos,nem szól bele a dolgainkba. Én részemről pedig csak apuval lakom,mert anyum meg az ellentéte egy "mintaanyukának",de így őt nem kell elviselni :)
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
Igen.
Ha megtehetném, akkor én is inkább itthon laknék, mint hogy havi 100 körül kifizessünk egy albérletre. De sajnos 85 KM-re lakunk onnan, ahol a munkahelyünk/iskolánk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!