Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A webcam modellek, hogy...

A webcam modellek, hogy titkolják el a család elől a munkájukat?

Figyelt kérdés

Eljátszadoztam a gondolattal, hogy webcam modellként dolgozzak, de nem nagyon szeretném, ha a családom vagy a barátaim tudnának róla. Itt irányulna a kérdésem a webcam modellként dolgozó lányok felé, Ti hogy tartjátok titokban? Nem kérdezi senki, hogy mit és hol dolgoztok? Vagy van erre valami álca? (:

Válaszokat előre is köszönöm! (:

2014. aug. 4. 13:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

Ezek a lányok főleg a mélyszegénységből jönnek. (a 4-es úton sem láttam még egyik csoporttársamat sem:D)

Senki sem vállal ilyen munkát, akinek van esze, vannak lehetőségei az életben, van tartása. A tartást tanítják a szülei, az ő szülei nem tanították, szóval valószínűleg képzetlen, világtalan emberek, akik még rosszak is. Ergó, biztosan nem egy sokat netező népségről beszélünk, így a faluban nem derül ki, ahol a lányka élt régebben:)

2014. aug. 4. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
úgy, hogy ne, otthonról dolgozol hem egy bérelt garzonból. Reggel mész este jössz, mint egy rendes munkhelyről.
2014. aug. 4. 17:28
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
paróka, erős de igényes smink, keret nélküli szemüveg sugározz külföldi oldalról Magyarország letiltásával nem 100% de azért elég jó lehet. Azért ne nézzük le ezt a melót 11es hozzászólónak üzenném nekem és a páromnak is van rendes munkahelyünk mégis napi 4-5 öt órákat szórakozunk a kamera előtt és keresünk vele 200E felett. Ammm 1-2 nudi strandon cifrább dolgokat lát az ember és ott még nem is fizetnek érte:D
2014. aug. 5. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
aki lepontozta a 11-es választ ennyire, az azt gondolja, hogy ezek a lányok lehetnének közgazdászok is, csak valamiért mégsem azok?:D
2014. aug. 5. 22:21
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Vicces, mert rengeteg közgázos lány ismerősöm úzi eme ipart:D sőt még ettől durvább dolgokat is. Abba a tévedésbe meg ne essünk, hogy az a lány akinek magasabb végzettsége van nem csinál ilyeneket. Különböző egyetemeken tanuló lányok mi mindenre képesek a pénzért azt inkább ne részletezzük.

Visszatérve szexhez fűződő pénzkereséseknek ez a módja egyáltalán nem olyan gáz. Nem kell lefeküdnöd a pénzért más idegen emberekkel magad ura vagy nem ugráltatnak rajtad áll, hogy meddig mész el mi az ami neked még belefér egy ilyen műsor sugárzásakor. Annyi, hogy maszturbálsz kamera előtt. Istenem minden lány masztizik otthon annyi, hogy ezért még fizetnek is. Gondoljunk bele külföldi oldalakon akár 3000 forintos óradíjat is el tudsz érni csak otthon a francia ágyból 2film megnézése között felmész egy 4-5 órát, más ember ennyi pénzért külföldre megy sz@rt lapátolni családját mindent maga után hagyva és még ott is néha alig akarnak fizetni, ha nincs szakképzettséged.

Nyilván itt is kell nyelvtudás. Nem árt, ha az ember tud angolul kommunikálni, kell magas sávszélességű internet kapcsolat amit most már szinte fillérekért hozzád vágnak. Egy jó HD webcamera v. bármilyen kamera ami minőségi képet tud küldeni. Pár játékszer és lehet is keresni a pénzt:P

Payoneer regisztráció, hogy a NAVot is távol tartsuk:D

Belegondolunk, hogy 350-700 ft átlag óradíjakért ember belét is kihajtja 1-1 munkahelyen itt meg 15perc alatt megkeresel 500-600 forintot ha úgynézem a hülyének nem éri meg csak. Az hogy otthon vki masztizik nagyon nem prostitúció.

Kérdezőnek ajánlom, hogy simán vágjon bele. Kell segítség a regisztrációban vagy bármi másban akkor írjon privit:)

2014. aug. 6. 12:29
 16/20 anonim ***** válasza:
hol találni lányt 3000res órabérért??? Inkább 2-3 euro per perc!!!
2014. aug. 6. 13:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
igen! mondjuk ezt így nagyjából mondtam, kb egy napi kereset után elosztod a kamera előtt eltöltött idődet akár 3000 ft/per óra is kijöhet. (vagy több vagy kevesebb) én pl a párommal szoktam fent lenni, ha rohadt nagy pangás van akkor is keresünk egy 1500-2000 forintot(átszámolva) egy órában
2014. aug. 6. 14:02
 18/20 lovelyne ***** válasza:
100%
4 éve csinálom.13 oldalon vagyok fennt.Studióban dolgozok.Magyar oldalon is fennt vagyok.Sosem látott meg egy ismerősöm se.Magyarországot és megyéket is le lehet tiltani könnyen.:) Havi 350 megvan tisztán.:)És senki nem ért hozzád, egy 18 karikás színház az egész! :D
2014. aug. 9. 21:25
 19/20 anonim válasza:
100%
Ezeken felül pedig olyan webcameras modellek is vannak akik "non nude" azaz csak fehernemuig vetkőznek. Köztuk találni táncosokat, színészeket, modelleket és olyan egyetemistákat is akiknek csak így futja tovább tanulni. Több rendes ember van ott, mint gondolnátok.
2017. okt. 5. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha én egyszer észrevennék egy ismerősömet egy ilyen oldalon, akkor biztosan gazdaggá tenném!
2018. szept. 20. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!