Szép becenév egy barátnőnek?
Figyelt kérdés
Itt nem konkrét nevekre gondolok, mint "Lilla", hanem amolyan becézésekre, mint "kedves".2010. jan. 11. 21:06
11/56 anonim válasza:
A pincur simán is jó, szeretm ha így nevez
utolsó voltam
13/56 anonim válasza:
Főleg kicsim. De ezen kívül szivem, édesem. Nekem a kedvesem kicsit olyan lenéző (pl. idősebb nő a fiatalabbaknak). A cica, baba, bébi személytelen, és nem tetszik, nincs benne semmi érzelem számomra. A pünytűrkre stb. gusztustalan. Az életem még nagyon szép. SZERINTEM. De mindenkinek az, ami eszébe jut:)
14/56 anonim válasza:
Mi drágámmal, kedvesemmel indultunk tíz éve, de amióta gyerekeink vannak, néha ő is cica, cicuka, manó, csibe :)
15/56 anonim válasza:
Szerelmem, Kicsim, Bébim, Cicám :)
16/56 anonim válasza:
Engem babának hív a barátom..ritkán szólít a nevemen, már nagyon megszokott lett nálunk a baba. : D De szeretem.
Én inkább a nevén szólítom, de néha babónak hívom.
17/56 anonim válasza:
Engem volt aki kicsimnek hívott.
Unokabátyámék (Isten nyugosztalja) picinek és piszének havták egymást.
18/56 anonim válasza:
a kicsimtől a hideg is kiráz... köreimben inkább az eccerű emberek becézik így egymást...
mi egymásnak baba, cica vagyunk. meg van 1 olyan is, amit csak magunk közt használunk, azt nem írom le. :p
19/56 anonim válasza:
Engem sokszor hív a barátom Nyusszmónak is :)
20/56 anonim válasza:
Mi egymásnak "Cica" vagyunk, szerintem aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!