Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az hogyha veszekszünk...

Normális az hogyha veszekszünk a férjemmel állandóan felkapja a vizet és megy az anyjához?

Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Kétszer csinálta ezt a férjem.

Másodjára utánaküldtem a haverjával egy utazótáska holmit.

Mert az egy dolog, hogy vannak vitáink de ne az legyen már a megoldás, hogy mint a játszótéren, sunnyogunk anyucihoz, ha valaki elénk áll a csúszdán.

Ha jegelni akarja a témát, akkor szóljon, menjen el sétálni, vagy a vécére, vagy bármi. De ne anyuhoz fusson.

Amúgy nálunk szabály, hogy a haragot nem visszük át másnapra (azóta).

A szüleimnél működik. Jól kiveszekszik magukat, alszanak egyet másnap megbeszélik, békülős szex, aztán nyugi. Persze mindezt úgy, hogyha apám nekem nem mondja, hogy szoktak veszekedni, sose tudom meg.

Anyám az esküvőnk napján közölte, hogy bármikor mehetek hozzájuk, de én most már először feleség vagyok, nem pedig az ő lányuk. Magyarán nem alhatok ott, és nem vonulhatok oda duzzogni.

Ezt kéne a férjedben tudatosítani. Hogy ő már elsődlegesen a férjed, ha nem az akar lenni, akkor szaladjon anyucihoz. De ne csodálkozzon, hogy ha onnantól fogva nem kezelik felnőttként.

2014. aug. 4. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!