Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok az emberek akiknek van...

Azok az emberek akiknek van valamilyen fertozo betegseguk hogyan ismerkednek?

Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol kerdezem. Ti jarnatok ilyen betegsegben szenvedo emberrel. pl hepatitis, hiv , szifilisz vagy mi az ami kizaro lenne.
2014. aug. 2. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kizáróak lennének azok a betegségek, amik szexuális úton terjednek és/vagy nem gyógyíthatók. Tehát ha elkaphatom, és nem gyógyítható, akkor azért 100-szor is meggondolnám a dolgot. Amúgy szerintem olyanokkal lehet ismerkedni, akiknek ugyanaz a betegségük van.
2014. aug. 2. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem kizáró ok lenne, nem kockáztatnék direkt egy fertőző betegséggel. Amúgy azt gondolom, mint az első, hasonló betegekkel lehet ismerkedni.
2014. aug. 2. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudnék úgy egy vadidegen férfival randizgatni, ismerkedni, ha tudnám róla, hogy gyógyíthatatlan beteg, esetleg fertőző. Reálisan gondolkodom, tudnám, hogy egy nap elveszítem, nagy az esélye, hogy egy nap én magam is elkapom a betegséget, nagy az esélye, hogy nem vállalhatunk közös gyereket, vagy ha igen, akkor ő is veszélyben lesz. Nem vállalnám. Egész más a helyzet, ha az ember szerelmével történne hasonló. Akkor ott lennék neki teljes vállszélességgel, kitéve magam a fertőzés veszélyének is.
2014. aug. 3. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!