Hogyan mondjam meg anyának hogy ne igyon az én üvegemből?
Mi is elmondtuk vagy 60x, h nem beleinni mindenbe, tessék kiszedni, kiönteni annyit amit elfogyaszt akárki legyen az. De nem. Meg lett fenyítve a család, hogy veszünk kis hűtőt amit le fogunk lakatolni!!! Na azóta nem isznak bele. De asszem a tejfölbe van belezabálva, de ha azt akarunk enni akkor veszünk annyit ami elfogy nekünk. :) Többibe nem nyálaznak bele.
OFF: Dohányzás: Én jelentem, dohányosként utálom a másik szagát, pusziját, megérzem a dohányfüstöt bárhol, néha ott is ahol a nem dohányos nem érez semmit.
Na üdv,
25/N
Megértelek, én is meg akarom ütni a napi 4 liter vizet, hogy jól működjek, én ezért iszom üvegből. Könnyebb azt számon tartani, hogy ittam már 2 üveggel, mint azt, hogy 14 pohárral.
Bár én egyszer veszek egy üveg vizet, megiszom, aztán csapvízzel újratöltöm.
de, én is írtam, hogy a szobámban tartom. de nem értem mi köze van ennek a csapvízhez. ásványvíz, be a hűtőbe azt kész... ha lehűl annyira hogy nyirkos az üveg amikor kiveszed elég sokára melegedik fel.
meg egyébként lehet azt is, hogy beraksz egy flakont a mélyhűtőbe kb 2 deci vízzel (ha 1,5 l-es) megfagy benne a víz, ráöntöd az italt és az még tovább hideg marad
De én meg erre írtam, hogy nálam pl. pont tegnap kevesebb, mint egy óra alatt kiolvadt egy kásásra fagyott üveg víz.
A csapvizet meg azért írtam, mert a 2 liter az nagyon minimális mennyiség, ehhez hozzájön az aktivitás, a meleg, mondjuk elfogy a palackos víz, akkor rákényszerül a csapvízre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!