Tönkretehet egy kapcsolatot a pénz?
Pl. az egyik félnek sok van, költ jobbra-balra, míg a másiknak nincs. Együtt nem nagyon mennek sehova,mert a "szegényebb" fél nem tud a párjához megfelelően öltözni. Ez persze zavarja a jómódúbbat, és "szakítani akar". Helyes dolog az ilyen? Hogy azért hagy el valaki valakit, mert nincs elég pénze ahhoz, hogy mellette jól nézzek ki?
A történet nem velem történt meg, hanem egy közeli ismerősömmel. Nem szeretnék részleteket írni, csak ha nagyon érdekel titeket. Érdekelne a véleményetek.
Több mint 1.5 éve vagyunk együtt a barátommal.Igaz, hogy még nem lakunk együtt, de segitünk egymásnak.32 éves, én 18.Neki sincs most pénze, még sem rugom ki, mert pl. nem ad nekem pénzt, nem vesz nekem semmit....Egy szerelmi kapcsolat nem a pénztől függ.Szerintem.De Ő tőlem soha nem akar elvenni pénzt, viszont azt sem hagyhatom, hogy Ő "tartson el"-ez igy nem megfelelő, mert nem élünk együtt, de jobban nem lehet megfogalmazni.
És ha a fickonak sok pénze van, szégyenli a barátnőjét, mert nem hozzávalóan öltözködik, akkor miért nem vásárol neki valamit?Ha szeretem, akkor mindent meg adok a páromnak.
Remélem érthetően fogalmaztam :))
ismerek egy olyan párt, akiknél ez úgy működik, hogy a lány anyja tartja el a fiatalokat, mivel mindketten tanulnak.
a lány lakásában laknak, az ő családjának pénzéből veszik a kaját, fizetik a rezsit. hogy úgy mondjam, a csajszi felkarolta a fiút. nem irigylem őket, hiszen egy normális férfi nem szeret kitartott lenni, egy normális nő pedig nem tartja el a párját. ha csak nyomós oka nincs rá. (munkanélküliség, betegség)
szóval náluk kicsit másképp néz ki ez a dolog, de én is azt vallom, hogy nem feltétlenül jó, ha a fiú és a lány más anyagi helyzettel rendelkezik, ezáltal más környezetből jön.
én pl. még sosem jártam milliomos pasival, mert frusztrált. sokkal jobban vonzottak a "szegény szabólegények" :) akik megcsinálták a maguk szerencséjét. lehet, ez azért van, mert a nagyapám is a semmiből küzdötte fel magát, és őt mindig is példaképemnek tekintettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!