Mit tegyek? Nem szeret a párom anyósa, már többször is összevesztünk a vőlegényemel miatta. Mindig védi kell hagyni egy kis időt neki, de mennyit? 4 év után nem kedvelt meg akkor?
Figyelt kérdés
Egyszer kettesbe maradtam az anyósával és olyanokat mondott hogy a fia jobb nőt érdemel.. meg eddig csak diplomázott barátnői voltak, hogy én mit akarok, sütöttem neki megfogta és kivágta a kutyának..2010. jan. 10. 19:31
1/6 anonim 

válasza:

A párod anyósa a te anyád! Nem szeret anyád?
2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést elkalandoztam:-)) Páromnak az édesanyja.
2010. jan. 10. 19:37
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez elégé vicces:-)))
2010. jan. 10. 19:38
4/6 anonim 

válasza:

Hát nt..anyum sincs jóba apum anyujával,vagyis a mamámmal.Bezzeg apum öcse akármilyen kis k*vát visz haza az jó neki...
5/6 anonim 

válasza:

Á,hagyd...ezekkel a dolgokkal csak magát minősíti(nagyon "intelligens" lehet,ha te próbálsz hozzá kedves lenni,ő meg így viszonozza...)hmm...hát ha meg az a baja,h nem vagy diplomás,megint csak az ő IQ-ját alacsonyítja,mert ha ő olyan okos,akkor tudhatná,h az intelligenciát nem diplomával adják,de mind1(én is diplomás vagyok,de engem nem érdekel,h a környezetemben kinek van v. nincs,mert semmit nem jelent ilyen téren).Lefogadom,neked most ezekkel a korábbi barátnőkkel dobálózik,de előtted őket is ugyanúgy utálta...az ilyen nem szeret senkit(gondold csak végig,nem adtál neki okot rá,h ne szeressen,akkor mégis mi baja?).Te meg hagyd rá,ne veszekedjetek miatta.
6/6 anonim 

válasza:

Allitsd valasztas ele a volegenyedet. Ha szeret, kiall melletted, es meg anyut is kioszthatja. Ha nem, nincs mirol beszelni. Ha neki is fontos a diploma, akkor engedd utjara.
Az en parom kiallt mellettem, anyos az eskuvo utan adta csak meg magat. Azota probal kedves lenni, csak mar keso.
Ajanlom figyelmedbe a kovetkezo filmet: Vigyázat, anyós a láthatáron! Jah, es egy nagyon fontos: Ne probalj anyosnak megfelelni. Legyel vele udvarias, mint egy idegennel, tarsalogj az idorol. Olvass ki par konyvet pl. a magfizikarol es utana kerdezd meg hogy mi a velemenye a kvarkokrol es a hurelmeletrol. Alazd le ;) Baratnok mar ugy sem lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!