Miért ilyen szemét a családom?
Az a baj,hogy nem lehet nekik semmit se elmondnai,mert minden titkot kifecsegnek,elmondnaka rólam a rokonainknak velem kapcsolatban,pedig már ezerszer elmondtam nekik, hogy ne égessnek le,meg privát ügyekhez senkinek semmi köze.
Amúgy a problémáiamt csak a családommal szoktam megosztani,mert amúgy nincs kivel, de m it ér az egész ha kipofázzák másnak.
De hiába nem mondok el otthon semmit,anélkül is leégetnek a rokonok előtt,a kitalált hülsyeségükkel,hogy én milyen vagyok stb...
Jó kérdés... Ehhez először azt kellene tudni, hogy _miért_ teszik ezt. Esetleg kerek-perec szegezd nekik a kérdést nyíltan: "MIÉRT fecsegtek ki mindent mindenkinek rólam? Így bízhatok bennetek?" (esetleg ha "erősíteni" akarsz, hozzáteheted a "Hát milyen szülők vagytok ti?"-t is, de ezzel már óvatosan, mert lehetnek következményei).
Érdekes lenne tudni a választ.
De ha nincs más, akivel beszélhetnél, ezen is lehet változtatni (bár e téren szintén tudni kéne, hogy miért nincs más; egyszerűen csak nincsenek hozzád hasonlók a környékeden, vagy te magad sem vagy annyira nyílt, barátkozó alkat...?); ha máshol nem, hát a neten is találhatsz olyanokat, akikkel bizalmasan beszélgethetsz. Ha például van egy-két fórum, ahova szoktál járni, ott egy idő után úgy-ahogy kiismerheted az embereket, és a szimpatikusabbakkal elkezdhetsz beszélgetni. És ha valóban megbízhatónak tűnnek, akkor egy idő után tényleg beszélhetsz velük szinte mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!