Vannak még olyan apák, akik számára csak a fiú a gyerek, a lány az csak jány?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 18:05
11/16 anonim válasza:
Minden férfi fiú gyermeket akar,majd mikor "csak"lánya születik,gyakorlatilag "szerelmes" az ő pici lányába.De sajnos vannak ilyen fafejű őskövületek is mint a te apád.Nekem nincs sajnos gyerekem,de ha választani kellene hadd jöjjön az a "csak jány"
12/16 anonim válasza:
mi ketten vagyunk lányok a nővéremmel..Apa mindig is imádott minket,és ha jött egy pasink bemutatkozni....ajjjajjj ment a kóstolgatás....:)
13/16 anonim válasza:
Én például azt gondoltam, hogy lesz majd egy lányom, hogy 3-4 évig csak Őt szeressem -, majd egy fiam, hogy azután egyformán szeressem mind a kettőt, de nem úgy alakult. Csak egy fiam lett, de higgyétek el, ér Ő is annyit, mint egy 'jány'!
14/16 anonim válasza:
Lehet. még vannak. Azt tudom, hogy az oka az (volt), hogy a fiú vitte tovább a családi nevet, de mára ez is megszűnt, mert nők is adhatják a vezetéknevüket a gyerekeiknek házasságban is. Az én vezetéknevem nagyon ritka, szóval legalább 1 gyerekem az én v.nevemet fogja kapni.
15/16 anonim válasza:
Mikor gyerek volt anyukám, a saját anyja szinte mindennap szarrá verte és utálta, mert lány. Fiút akart és nem bírta elviselni, hogy lánya született.
(én még most úgy érzem, hogy csak lány kell, ha fogok szülni :D )
16/16 anonim válasza:
Nekem apum fiút akart, de csak én lettem, és mióta megszülettem, örül h lánya, és nem fia született.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!