Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy kapcsolatot...

Hogyan lehet egy kapcsolatot felpezsdíteni, megmenteni?

Figyelt kérdés
10 éves házasság, gyerekekkel, kicsit ellaposodott az utóbbi időben. De ragaszkodunk egymáshoz, viszont eléggé sokat veszekszünk is mostanában és beleszürkültünk. Mit lehet tenni? Volt amikor egy nagyobb válságból pozitívan kivezettétek a kapcsolatotokat, hogyan?
2010. jan. 10. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Legyetek kettesbe!Ha megtehetitek menjetek el valahova egy hétvégére gyertya szórakozás és felpezsdülés
2010. jan. 10. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval.Én már voltam hasonló helyzetben,majdnem gáz lett belőle.Ha nincs alkalom (pénz) romantikázni,elmehettek sétálni is,az ingyen van.A természet lágyölén csodás dolgok történhetnek.

Sok sikert.

2010. jan. 10. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Étterem, uszoda
2010. jan. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!