Szerintetek jogosan haragszom?
Párom a héten nyaralni volt a családjával,így nem tudtunk együtt lenni.Csütörtök este jöttek haza,péntek reggel mentem hozzájuk,akkor náluk voltunk,szombaton délután eljöttünk hozzánk.Szóval összeségében 2 napot voltunk együtt.Ma reggel korán ment a testvéréhez segíteni,amit meg is értek,mert ő is sokat segít neki.Kérdeztem hogy délután ha végeznek,utána nem-e jön el.Azt mondta hogy focizni megy a haverjaival.Nekem ez rosszul esett,megharagudtam rá.Szerinte ez csak hiszti,és jogtalanul vagyok mérges.Én viszont úgy gondolom hogy a héten alig voltunk együtt,ráadásul nekem most szükségem is lenne rá,ő viszont inkább elmegy focizni a haverokkal.
Több mint 2 éve vagyunk együtt,de mindketten a szüleinknél lakunk még.
20/L
NEM; nem jogos, hogy haragszol!
Ha a héten két napot veled volt, akkor egy fél nap csak jár a haveroknak is. Vagy úgy gondolod, hogy csakis veled töltheti a szabadidejét?!?!?!?
Ha nem adaz neki némi szabadságot, akkor le fog lépni, vagy meg fog csalni. Volt veled 2 napot, had menjen el kicsit focizni.
20'évesen én is így reagáltam volna, de az élet megtanított, hogy ha okosan irányítgatom a kapcsolatomat, és megadom a páromnak a szabadságot, akkor boldogabbak leszünk.
Ha meg volt beszélve a program, amit felrúgott, akkor neked adok igazat maximálisan, nem az előttem íróknak.
Látszik, hogy nem az első vagy a megbecsülési / szeretet sorban sajnos. Lehet, hogy kezd ez a kapcsolat kiégni.
Hisztizni viszont nem kell, hanem higgadtan elmondani az érzéseidet. Ha ezekről folyamatosan nem vesz tudomást, akkor keress olyan partnert, aki megbecsül, akinek fontos a véleményed.
Téged nem hívtak a családi nyaralásra? Mi is két éve vagyunk együtt a párommal, és már tavaly természetes volt számukra, hogy engem is szívesen látnak...
20L
Kérdező, neked nincs életed?
Ha már ilyen fiatalon ennyire ráakaszkodsz valakire az semmi jóra sem fog vezetni. Miért nem űzöd néha a hobbidat, tanulsz, olvasol vagy mész el a barátaiddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!