Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párommal, ha...

Mit csináljak a párommal, ha olyan nem tudja mit akar típus és én sem tudom mit akarjon?

Figyelt kérdés

amúgy a gyermekem apja, csak épp külön vagyunk, de nem vészes

arra jöttem rá, valószínű mivel nagyjából apaminta nélkül nőtt fel, folyamatosan keresi önmagát, mindig máshol dolgozik, mindig másba viszik bele a mindig újabb haverok, tökéletesen befolyásolható, nyitott rám is, csak épp én két értelmes ötletet nem tudtam adni neki, mit csináljon, amiből kinőheti magát, illetve nem is az ötlettel, hanem a gyakorlati, kivitelezési részletével volt baj.

plusz én nem vagyok irányító, vezető típus, hogy befolyásoljam

de amúgy el akar venni, meg kiköltözni velem Oroszországba...

hát szóval..?

2014. júl. 26. 01:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Csakhogy a szerelem marhára nem elég a gyerekvállaláshoz, azért annál jóval több dolognak meg kellene lennie, például felelősségtudat, kötelességtudat, felnőtt gondolkodásmód, biztos háttér, családcentrikusság. Ez a párodból egytől egyig hiányzik a leírásod alapján. Az "épp külön vagyunk", "mindig másba viszik bele a mindig újabb haverok", az pont arról árulkodik, hogy nincs meg vele az a stabil háttér, amit egy gyerek igényelne. Egyszerűen alkalmatlan az apaszerepre, nem tudom, hány évesek vagytok, lehet, hogy a kora miatt van így és kinövi, de az is lehet, hogy ő az a soha fel nem növő fajta. Szerintem te is látod, hogy ezt elszúrtad, ha nem így lenne, akkor boldogan hozzámennél, és nem itt kérdezgetnéd, hogy mit tegyél a gyerekes pasiddal, akinek szültél.
2014. júl. 27. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!