Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párommal, ha...

Mit csináljak a párommal, ha olyan nem tudja mit akar típus és én sem tudom mit akarjon?

Figyelt kérdés

amúgy a gyermekem apja, csak épp külön vagyunk, de nem vészes

arra jöttem rá, valószínű mivel nagyjából apaminta nélkül nőtt fel, folyamatosan keresi önmagát, mindig máshol dolgozik, mindig másba viszik bele a mindig újabb haverok, tökéletesen befolyásolható, nyitott rám is, csak épp én két értelmes ötletet nem tudtam adni neki, mit csináljon, amiből kinőheti magát, illetve nem is az ötlettel, hanem a gyakorlati, kivitelezési részletével volt baj.

plusz én nem vagyok irányító, vezető típus, hogy befolyásoljam

de amúgy el akar venni, meg kiköltözni velem Oroszországba...

hát szóval..?

2014. júl. 26. 01:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

" amúgy a gyermekem apja, csak épp külön

vagyunk, de nem vészes"

leírtál mindent ezzel. Max. ennyi legyen köztetek!

2014. júl. 26. 08:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Szakemberhez nem akar menni? A feltáratlan lelki sérülések több bajt okoznak, mint hinné az ember, szóval ha "családosdit" akartok játszani, nem ártana előbb önmagával képbe jönni, szerintem.
2014. júl. 26. 09:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha viszont szerinte minden úgy jó, ahogy van, és tőled vár irányítást, semmiképp se jöjj vele újra össze!!!
2014. júl. 26. 09:16
 14/21 A kérdező kommentje:

most amolyan "vízválasztó" van

szóval ebből alakulhatnán összefelé a "vándoréletre a nem tudjunk mit akarunkba", vagy külön utakon folytathatjuk az életünket, nagyon ritka találkozásokkal, ez utóbbi esetében tényleg zéró apja lenne a gyereknek.

társat meg most sem találok.

a legtöbb pasi olyan szerencsétlen idióta.

pl egy srác akart tőlem valamit, de 38, ismétlem, 38 évesen sincs se jogsija, nem tanult semmit tovább, sem gyakorlati tapasztalatok, egy másiknak baja van a női nemmel, folyamatosan lenézi, szidja őket, pedig ügyes okos, jól keres, helyes, az értelmesebb része meg csak "arra" megy alkalomszerűen.

2014. júl. 26. 13:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy most már úgyis mindegy, de azért engem baromira érdekelne, hogy minek szültél ennek az embernek gyereket???
2014. júl. 26. 15:44
 16/21 A kérdező kommentje:
mert az exek nem akartak, nem szülhettem nekik..
2014. júl. 26. 18:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Szóval erre az emberre te ne akarj építeni,mert nem fog sikerülni.Jobban jársz,ha inkább elfelejted.Egyébként nem tudom,miért szültél neki,nincs is hozzá közöm,de remélem,ebből azért tanultál.
2014. júl. 26. 18:18
 18/21 anonim ***** válasza:

" minek szültél ennek az embernek

gyereket???"

" mert az exek nem akartak, nem szülhettem

nekik.."

Remélem egy percig sem élvezted a szexet a spermadonoroddal. Hányok tőled, undorító vagy! És az ilyenek miatt nézik le a női nemet....

2014. júl. 26. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Aha, világos. Tehát tökmindegy, kinek, csak szülni akartál gyereket. Gondolom az esetbe se jutott, hogy esetleg kereshetnél értelmes pasit, és szülhetnél neki. Akkor most edd is meg, amit főztél. Sőt, tudod mit? Szülj neki még vagy hármat! Az lesz csak a jó móka!
2014. júl. 27. 00:34
 20/21 A kérdező kommentje:

szerelembaba

úgyhogy nem talált :)

2014. júl. 27. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!