Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak? (fontos)

Mit mondjak? (fontos)

Figyelt kérdés

Mivel a baratom 70 kmre lakik tolem, de akarmikor meg tud latogatni, ezert nekem fontos a kapcsolatom az anyosommal, az anyosom bejelolt fbn es en visszaigazoltam h ismerem, de meg soha nem beszeltem vele es o se velem es ezert azt mondta a baratom h irjak ra amikor fenntvan, h mit csinal es h h van, de hogy koszonjek neki, mirol beszelgesunk, segitsetek, mar vagy 2-3 honapja jarunk a baratommal, es ha nem fogok tetszeni az anyosomnak vagy vlm....

16/L

2014. júl. 25. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%

Nincs anyósod 16 évesen egy 2-3 (most 2 vagy 3?) hónapos kapcsolatban. :-)

Szerintem előbb személyesen kéne vele beszélgetned,miután a barátod bemutatott neki, nem facebookon.

2014. júl. 25. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben nem írnék neki, majd ha találkoztok személyesen, utána lehet facebook-on is beszélgetni. Persze ha ő kezdeményezi, akkor nyugodtan beszélj vele :)
2014. júl. 25. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!