Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak apunak? Fontos!

Mit mondjak apunak? Fontos!

Figyelt kérdés

A hétvégére kéne egy ezres,anyuék elváltak,tesóm nincs,szal tőlük nem tudok kérni,és amúgy meg apu nem adna,azthiszi hogy hülyeségekre költöm. Mit mondjak mire kell? :O Csak a csajokkal akarok egy hétvégét,mert régen láttuk egymást,de nem hiszem hogy elhinné.

15L

2011. márc. 7. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd ezt: "csak a csajokkal akarok egy hétvégét, mert régen láttuk egymást".

Ha nem hiszi el, valszeg okkal, mert korábban adtál okot arra, hogy ne bízzon benned.

2011. márc. 7. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem adtam soha semmilyen okot,nem cigizek,nem iszok,rendesen tanulok,nem értem miért ilyen. :/

Esetleg hogy március 15.-ére kell venni koszorút,és arra pénz? Vagy hogy elhagytam a bérletem? xD Légyszi most ne azzal foglalkozzatok,hanem tanácsot kérek,köszii. =)

2011. márc. 7. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazudsz, ő ad pénzt, de kiderül, hogy nem arra kell, akkor ne csodáld, ha nem ad.

Miért nem próbálod meg, hogy odaállsz elé, és megmondod, hogy a barátnőiddel szeretnél beülni valami rendes helyre beszélgetni, kell pénz buszjegyre is, vagy mit tudom én.

Ha nagyon nem jön be a dolog, akkor mondd meg neki, mikor épp nála vagy, hogy bocs, de most jött meg. Elmegy venni neked tampont, vagy ad rá pénzt? ;)

Tuti az utóbbi.

De jobb őszintének lenni, mint hazudni.

Legfeljebb lealkudod egy ötszázasra.

2011. márc. 7. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Most tényleg azt várod, hogy abban adjunk tanácsot-variációkat, mit hazudj neki?! Buta kislány!
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

hát, ha arra nem ad, hogy jól érezd magad, akkor én is azt mondom, hogy találj ki valamit. Bár egy ezres egyáltalán nem sok, nem tudom mi baja.

Mond azt, hogy az osztály csináltat koszorút az ünnepségre, arra kell, vagy nálunk volt olyan a suliban, hogy szétverték a tesi felszereléseket, teniszütőt, és hasonlókat. nem derült ki ki volt, így kollektív büntetésként mindenkinek fizetnie kellett 500ft-ot

6/9 anonim ***** válasza:
most is azon gondolkodsz, hogyan vágd át apádat. talán épp ezért nem ad. ezt egy szülő megérzi, ők se hülyék. amúgy 1000 ft teljesen elfogadható összeg "egy csajos estére", én az igazsággal próbálkoznék.
2011. márc. 7. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

JA, legfeljebb beteríti, ha fenyegetőzik, hogy kiáll prostinak az útszélére, ha nem kap egy ezrest.

Akkor már célszerűbb azt mondani, hogy mindenki beül valahová egy sütire vagy hamburgerre, és nem szeretne belőle kimaradni, úgy meg tök égő lesz ott ülni, hogy a barátnői esznek, ő meg csak nézi, és nekik sincs annyi pénzük, hogy meghívassa magát, meg pofátlanság is lenne.(Amúgy neki is kínos lenne, hogy pont neked nincs pénzed beülni valahová, vagy csak nyálat csorgatni.)

Szerintem (mint szülő mondom ezt) egy barátnős beszélgetés meg egy ezres nem akkora balhé, hogy emiatt hazudozni kelljen.

Amúgy ha a gyerekem nekiáll fenyegetőzni, akkor is nemet mondok, ha amúgy elengedtem volna. Egy dologhoz ragaszkodom: ne hazudjon. Különben nem fogok bízni benne én sem.

Kérdező: max. felajánlod, hogy "ledolgozod", lemosod az ablakot, vagy elvégzel valami hasonló nemszeretem munkát. Ha látja apád, hogy neked ez most milyen fontos, biztos előkapar ennyit, még a föld alól is. :D

Én elengednélek.

2011. márc. 7. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
3%

ma 17:19

Te aztán egy szép kis Marxista szülő lehetsz, az ilyenek gyerekeiből lesznek aztán a droidok meg a csicskák a gyárakban és egyéb helyeken..

2011. márc. 7. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
4%

Az ember tanuljon meg kiállni az érdekei mellett, és elérni a célját!

Különben sosem lesz önálló..

De nem úgy, hyog megondják neki, hogy ha ezt meg ezt teszed, akkor kapsz jutalmat, így a kutyát nevelik.

És a kapitalista vadvizeken így megeszik a cápák az első zsenge önálló éveiben.

2011. márc. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!