Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hol tartjátok a gumit,...

Ti hol tartjátok a gumit, hogy a lurkók véletlenül nehogy megtalálják?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahol a tamponok. Nincs eldugdosva, a szekrényem egy polcán van a dobozban. Nem turkálunk egymás holmijában, de ha megtalálják, akkor sincs semmi.
2014. júl. 22. 23:00
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Haha , en gyerekent megtalaltam es azt hittem rago...a tobbit remelem nem kell leirnom:D. Ez csak most eszembe jutott.

Amugy szekrenyben a ruhak kozt.

2014. júl. 23. 00:49
 13/22 anonim ***** válasza:
97%

Én egyszer találtam a könyvespolcon, a könyvek mögött egy halom óvszert.

12 éves lehetettem.

Kuncogtam egyet, majd levettem a könyvet, amit kerestem.

2014. júl. 23. 04:34
 14/22 anonim ***** válasza:

# 12

LOL

2014. júl. 23. 04:35
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Párom szülei 14 éves korában rámutattak a szekrényre, hogy fiam, már tudsz mindent, igaz? Na akkor ha gumi kell, ott van, tessék használni. Jófej ősei vannak :D
2014. júl. 23. 05:51
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Fiókban.. Volt amikor megtalalták, rákérdeztek mi az (4,5 évesen) elmondtuk.. Aztan javasollták, ogy adjuk oda a barátainknak, mert ők még nem akarnak kisbabát, de ők szeretnenek kistesőt.

Végül meg is örtént, mert próbalkozunk a 3. Gyerkőccel...

Nagyon szépen el lehet mondan az ő szintjükön...nem kell reszletekbe belemenni..nem érdekli hgy működik, pontosqn hogan készül a kisbaba, ekfogadja ténynek, hogy abban a dobozban ami van, megakadályozza, hgy ksiteső legyen..

Ennyi

2014. júl. 23. 09:10
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
20 vagyok, otthon élek szüleimmel, ilyen szempontból közös a családi kassza, én is kértem már tőlük, ők is tőlem. De a legviccesebb, elmentünk egyszer sörözni barátokkal, aztán sikerült szépen berúgni, de nagyon, ők hoztak haza. Reggel nézem a tárcám, mennyi pénz is van még, és nem a pénz volt a legnagyobb probléma, hanem hogy nem volt benn a gumi. Kérdeztem magamtól: kivel, mikor, hol? csak a megválaszolatlan kérdések, amikor észrevettem egy papírt: "kivettem a tárcádból a gumit, apád". Hát azért megnyugodtam, de falfehéren mentem ki reggelizni, kérdezték is mi van, hát nagy röhögés lett a vége.
2014. júl. 23. 15:27
 18/22 anonim válasza:
91%
Én is megtaláltam kislányként a szüleimét. A dobozán egy hosszúhajú pasi volt. Én őszintén bepánikoltam,h apukám hajat akar növeszteni,és az arra való:)
2014. júl. 23. 16:06
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Azán vigyázzatok, mert van olyan ismerősöm, aki gyerekként összeszurkálta tűvel a gumit (nem tudta, mi az, de szépen megállt benne a tű), és így lett kistesója :D
2014. júl. 27. 14:32
 20/22 anonim válasza:
Most mondjatok meg mekkora idiota kell hogy legyen valaki,h ezeket valaszokat lepontozza??
2014. júl. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!