Ki kell majd fizetnem a saját fiam?
Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy váláskor az apa a rá eső részt a fiára íratta,igy a lakás 50-50 5-ban az enyém és a fiamé.ő most fogja betölteni a 18,évét.eddig apuka nem foglalkozott vele,és ő sem az apjával,viszont már most többször volt nála idén,mint a 7 év alatt összesen.gyanítom,hogy pénz akar kicsikarni az apa tőle,mondván,ha betölti a 18 évét,ki kérheti a lakás rá eső részét.szerintetek ez így van?el kell azért adnom a lakásunk,hogy ki tudjam őt fizetni,vagy nem vagyok kötelezhető erre?2010. jan. 9. 18:10
11/12 anonim 

válasza:

Gondolom a haszonélvezet a tiéd. A te beleegyezésed nélkül nem adható el úgysem.
12/12 anonim 

válasza:

10.16 vagyok, értem már a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!