Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a Petrát becézni?

Hogy lehet a Petrát becézni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 16:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Én Petra vagyok, és nem szeretem, ha a nevemből valami becézett formát gyártanak... Egy kivétel van, ezt elviselem, és tán még kedvelem is: "Pet". A barátnőim (nincs sok, de Ők annál jobbak) így szoktak becézni. Mindenki másnak szigorúan Petra... :-)
2010. ápr. 27. 14:38
 32/41 anonim ***** válasza:

Én is Petra vagyok és nem igazán szeretem, ha elferdítik a nevem. Apukám szokott néha Petruskának hívni, de nem igazán csípem. Amik a beceneveim, azok nem a nevemből erednek, hanem mindnek megvan a maga sztorija. Mondjuk (iskolában) próbáltak már becézni Petinek (halálom, főleg, mert az öcsém Péter, és őt tényleg Petinek becézi mindenki, akkor engem talán már neee), Pötykének, Pötyinek, Pepinek, stb., de szerintem ezek eléggé idétlenek.

én is ugyanígy vagyok.. pár hülye haverom petinek hív, közbe meg a bátyám peti :D húú olyankor pl bencét bencikének hívom, meg mindenkinek vmi ciki név :D:D:D

2010. jún. 9. 17:03
 33/41 anonim válasza:
nem azért de a pet az elég gyökér becenév
2010. júl. 27. 19:45
 34/41 anonim ***** válasza:
eléggé.. engem petinek is hívtak, egyenesen UTÁLOM, valaki meg szereti -_- amúgy meg Petra, nem kell becézni abszolút.. esteleg Petrus és annyi :)
2010. júl. 28. 20:40
 35/41 anonim válasza:
A barátnőm csak úgy viccből kitalált magának egy becenevet és kiírta msnen névnek.Azóta a barátnői is Petracsi néven szólítják :)
2010. aug. 8. 22:32
 36/41 anonim válasza:

Énis Rusi vagyok, és szeretem hogy így hívnak..:D

egyébként, petruszi,ruska, rusi,pecci. :D

2011. febr. 23. 15:20
 37/41 anonim ***** válasza:
Én Petra vagyok és a családtagok Pepinek hívnak! :) Amúgy másoknak csak Petra...:D
2011. júl. 27. 09:39
 38/41 anonim válasza:
Pepe,Pepi,Petrus,Petrácska,Pötla
2011. nov. 12. 11:17
 39/41 más tészta petra válasza:

Engem is Petrának hivnak

3. 4. Osztályban kaptam becenevet a többiektöl Petira és Petránszki

5.-ben kaptam egy olyat ami nem a nevemböl eredt ( más tészta)

Most 6.-ban meg az egyik b-s lány ugy hiv Peterka

2015. jan. 1. 22:43
 40/41 anonim válasza:
Én is Petra vagyok, és engem, ha idegesíteni akarnak akkor Petrucika vagyok, de általában Zsetra vagy Pepa vagyok. A családban Peppentő vagy Petárda vagy Pepő/Pepike vagyok
2017. jún. 5. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!