Miért kell egy nevet becézni? Hívjátok Petrának. Nagyon szép név. Nekem pont azok a nevek tetszenek amiket nem nagyon kell (lehet) becézni, de ez az én véleményem.
2010. jan. 9. 16:14
4/41 anonim válasza:
Petru,Pötty
2010. jan. 9. 16:14
5/41 anonim válasza:
mi Petyusnak hívjuk a kistesómat :D
2010. jan. 9. 16:15
6/41 anonim válasza:
NEm értem, hogy miért kell minden nevet elferditeni és becézni? Különösen az olyen komoly neveket, mint ez is, kár elrontani. Ha nem akarod a gyereket igy nevezni, akkor miért ezt a nevet adod neki?
2010. jan. 9. 16:20
7/41 anonim válasza:
Jesssssszus neeeee... én Petra vagyok, és szeretem azt, hogy nincs becenevem. Útálom az ilyen kicsinyítő és sokszor lealázó beceneveket. Ennek a névnek pont az a lényege, hogy nincs beceneve. :)
2010. jan. 9. 16:28
8/41 anonim válasza:
Peti :)
2010. jan. 9. 16:35
9/41 anonim válasza:
Szerintem sem kell becézni,önmagában jó név a Petra:)
Olyan mint a Fanni,azt is akkor becézed ha kicsi a gyerek,Fancsi,Fannika
PETRÁCSKA is akkor jó ha kislányról beszélünk,amúgy ne!
2010. jan. 9. 16:36
10/41 anonim válasza:
Név elemzése:
A Petra név jóeszû, felelõsségteljes személyiség kialakulását támogatja, akinek érzéke van a pénzzel kapcsolatos dolgokhoz. Becsüli a minõségi dolgokat. Komoly természetû, nem viccelõdik semmin, még egészen kicsi dolgokon sem. Már fiatalon is komolyabb társainál, érdeklõdése érettebb, mint a vele egykorúaké. Az otthon és a család nagyon fontos számára, szüksége van arra a békére, biztonságra és nyugalomra, amit csak ez a környezet adhat meg neki. Bármibe is fogjon, mindent belead, hogy azt a legjobb tudása szerint tegye. Igyekszik minden feladatát véghezvinni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!