Mennyi időbe telne és lehetséges e, hogy ők veszik át a gyámom?
Figyelt kérdés
Most lettem 16éves és úgy érzem nagyon elegem van a szüleimből, apám kiskoromban vert, mára már meghalt, a nagyszülőkkel eltávolodtunk. Anyukám kijelenti, hogy a nevelőapám többre értékeli mint engem, szinte pokol velük az életem, gondolhatátok. Viszont van egy nagyon jó és közeli barátom 10éve. Eszembe jutott, hogy a szülei átvehetnék a gyámomat, benne is lennének, csak ők is szoronganak a lakásukban. Viszont az ő nagyijával is furcsa módon jobban megvagyok mint a saját édesanyukámmal, igaz nyugdíjasok. Ők azt mondják befogadnának. Ez lehetséges e, mennyi időbe tartana, átvehetnék ők a gyámom?2014. júl. 20. 22:58
1/3 anonim válasza:
gyámságodat? miért akarnának a gyámod lenni?
2/3 A kérdező kommentje:
mert anyámékkal nem bírom, és ők is nagyon jól ismernek, látják min megyek át nap mint nap, szeretnének segíteni, mert ami itthon van..akárkinek elmesélem hihetetlen és kiröhögnek, szabadulni akarok, akárhányszor ide jövök "haza" az a feszültség érzet..valami megoldást akarok
2014. júl. 21. 00:15
3/3 anonim válasza:
Szerintem a segítséget nem úgy gondolták, hogy a gyámjaid lesznek.
2 évet bírj ki, és költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!