Hogy indokolnátok/indokoltátok meg a párotoknak a mosogatógép szükségességét?
Mi is most vettünk, nagy nehezen beszéltem rá, sajnos nálunk nem ment volna mellényzsebből, így 6hós, 0%-os áruhitelre vettük, de komolyan mondom, már most egy megváltás...
RÜHELLÜNK mosogatni mind a ketten. Igaz, hogy ketten vagyunk, de néha vannak vendégek is, és nem csak a tányért kell mosni, hanem a fazekakat is, szóval nem olyan nehéz telepakolni. Aki beszólt, hogy undorító a 3 napos mosatlan.. nem, nem az, mert megkajálsz, lekotrod a maradékot, beteszed a gépet, rácsukod az ajtót, és senki sem látja. Majd mikor tele, elindítod.
Érvek:
- nem szeretünk mosogatni. az utóbbi pár hónapban minden mosogatás előtt fél órát veszekedtünk, ki csinálja meg (20ból 19x így is nekem kellett...)
- vizet spórol.Én folyóvízben mosogatok, a gép meg 13 litert használ el Nem nehéz kitalálni, melyik a gazdaságosabb
- nem kell ott állni mellette, míg megy, simán lehet összebújva TVzni, boltba menni, stb. Időt nyersz
- a gép sokkal forróbb vízben mosogat, mint amibe te bele tudnál nyúlni csak egy pillanatra is, így sokkal tisztábbak lesznek a tányérok - nem a látható szennyeződésre gondolok, hisz azt te is lemosod, de azon a forróságon az összes baci elpusztul
- nem kell külön törölgetni, vagy a csöpögetőben tárolni fél napig, a legtöbb gép szárít, így mikor kiveszed, teheted is a szekrénybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!