A férjem barátjának az élettársa szerelmes a férjembe. Mit tudunk tenni?
Sziasztok!
Elég kellemetlen a helyzet. Hogy rövid legyek, nekem tűnt fel először, hogy mikor nálunk voltak, minden alkalommal a csaj a férjem társaságát kereste, körbeugrálta, ha kinn voltunk a teraszon, és a férjem bement a konyhába, a csaj rögtön ment utána, és vihogva csacsorászott neki egyfolytában. Többször is előfordult, már a párjának is feltűnt, egyszer össze is vesztek miatta. Mikor mondtam a férjemnek, ő csak legyintett, ő azt hitte, hogy csak be akar illeszkedni a lány, mert barátkozni akar velünk. Majd mikor megkérdeztem, hogy akkor miért nem velem akar barátkozni, miért nem engem hív fel, ha szórakozni akar menni velünk, miért a férjemnek hív, nem tudott rá mit mondani. Pár hét után összefutottak, én épp nem voltam ott, és a férjem azzal jött utánam, hogy igazam volt, a csaj rendesen gátlástalanul nyomult rá, és hogy le van döbbenve, és hogy ő most mit csináljon, mert nagyon kellemetlenül érzi magát. Ráadásul a srác gyerekkori barátja, aki kissé papucs, meg nagyon lelkizős.
Azóta megpróbáltuk kerülni őket, nem hívtuk meg. Jött is a hívás, volt nagy hiszti, hogy mi a bajunk velük, mit ártottak nekünk, és milyen rosszul esett nekik, hogy mikor összefutottunk, mi gyorsan elköszöntünk, hogy nem érünk rá a héten, és látták, hogy másik társasággal meg kinn ültünk egy söröző kerthelyiségében. A srácot sajnáljuk, mert menthetetlenül szerelmes a lányba, ha elmondanánk neki, megpróbálnánk felnyitni a szemét, (szerintem sejti, csak nem akarja látni), csak mi lennénk a rosszak. Tegnap megint összefutottunk velük, és hazudni kellett, ami ránk nem jellemző, és nagyon kellemetlen.
Hogy lehet az ilyet megoldani?
De durva! Szanalmas a csaj, a baratotokat meg sajnalom. En is arra szavazok, h mondjatok meg a baratotoknak, h vele barmikor szivesen talalkoztok de a baratnojevel nem. Ha megkerdezi miert (marpedig meg fogja kerdezni), akkor oszinten el kell mondani, h mit muvel a no.
Sok szerencset :)
:D Na ... már vártam mikor bukkan fel olyan aki magából indul ki ,vagy akinek savanyú a szőlő ,mert az ő férje /párja nem (lenne) képes a monogámiára .
Kérdező ,én a helyedben áthívnám a pár női tagját egy kávéra ,majd egész egyszerűen köntörfalazás nélkül a szemébe mondanám ,hogy tudok mindenről ,a férjed mindent elmondott ... ezt hogyan képzelte stb .
Mindenképp beszélgessen el a férjed a barátjával, kettesben. Kerülni őket a legrosszabb, mert a másik férfi nem is érti, mi a baj, ő azt hiszi, a barátságuk romlott meg, holott nem ez a gond.
Ha féltek attól, hogy nagyon megbántódik, lehet finoman is előadni: a párod elmondhatja, hogy a barátnője túl közvetlen vele, ami nála már a flört kategória és ami őt zavarba hozza, és téged sem akar ennek a kellemetlen helyzetnek kitenni, így ha megoldható inkább nélküle találkozzatok a továbbiakban. A jelek szerint részükről nem lesz ez egy tartós kapcsolat, így hosszútávon nem is jelent problémát. A párod meg szervezhet a barátjával kettesben pasis programokat, elmehetnek ebédelni, beülhetnek munka után egy sörre, így a kellemetlen helyzeteket is elkerülitek, de a barátság is megmarad.
17.es mi ebben a sertö hogy te azt irtad hogy ėn hol ėlek??!!! Probàlj egy kicsit fėrfi ėsszel gondolkozni!!!nem azt mondtam hogy màr pedig meg fog csallni,de nem kizàrt sajnos!!!!
Tudod mindig az koppon a legjobban aki bizik 100 /a masik felben..!!!en is bizom a paromba de ilyen helyzetben inkabb elkerūlnėm amit el lehet ...ilyenkor van az hogy megtötrėnt mert kicsitt többet ittam....!!! Stb... a kerdezo jo lelku,csak vėdje a hàzzasàgàt!!!! Tudod hany pàr megyen tonkre es senem jobbat,senem szebbet vàlasztanak maguknak!!!
Szerintem te hívd át a csajt, a párod pedig a barátját, és beszélgessetek el kettesével a dologról.
Biztos ami biztos alapon tedd helyre a csajt és a párod is tudassa a barátjával, hogy nem őt kerülitek, nehogy tönkre menjen a barátság! Nem ér ennyit az ilyen. Esetleg hűvösebb lesz egy ideig a viszony, de remélhetőleg értékeli majd a barát az őszinteséget. :) Honnan tudod, nem gyanakszik-e már most is, és így segítenétek biztosat tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!