Túlzás 18. születésnapra iphone-t kérni?
Nem azért szeretnék iphone-t, mert menő meg, mert mindenkinek olyan van..Sosem mentem a birkák után hála istennek, de a minap bementem egy telefonos boltba, mert az enyém már nagyon a halálán van. A iPhone 4s fogott meg a legjobban, mert letisztult, semmi csicsa, nagyon jó formája van, könnyen kezelhető, minden van rajta, amit használni szeretnék és a véleményeket, teszteket olvasgatva, tökéletes lenne jó pár évig. Mivel most lesz a születésnapom, a 18., anyukám mondta, hogy esetleg megkapom..aztán meghallotta az árát..Majd amikor apám meghallotta, hogy szeretnék egy telefont, kerek perec kijelentette, hogy telefont biztos nem vesz. Minden vagyok egyébként csak telefon függő nem, eddig mindig Apu régi telefonjait kaptam meg, soha nem is volt olyan, hogy karácsonyra vagy szüleinapra konkrétan mondtam, hogy mit szeretnék, hiába kérdezték, mindig rájuk bíztam.
Ha tényleg szükségem lenne rá és abban az anyagi helyzetben is vagyunk, hogy vehetnének egy telefont, miért olyan nagy kérés ez?
18-as: Ki mondta neked, hogy én pontoztalak le?! Nem pontozhatok senkit. Az meg, hogy mások megteszik, nem az én "saram". Az meg, hogy többen is lepontozzák, árnyaltabb képet ad arról, hogy kinek a mi a véleménye róla.
Ha már itt tartunk, soha nem kértem az őseimtől semmit, pont azon az alapon, amit te is írtál, hogy ne rakjanak mindent alám, habár ez sosem volt jellemtő, hogy bármit is alám raktak. A jogsit is saját pénzből tettem le, autóm is csakis saját pénzből lesz, a telefon az egyetlen dolog, ami olyan, amit még lenne merszem kérni most az egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!