Túlzás 18. születésnapra iphone-t kérni?
Nem azért szeretnék iphone-t, mert menő meg, mert mindenkinek olyan van..Sosem mentem a birkák után hála istennek, de a minap bementem egy telefonos boltba, mert az enyém már nagyon a halálán van. A iPhone 4s fogott meg a legjobban, mert letisztult, semmi csicsa, nagyon jó formája van, könnyen kezelhető, minden van rajta, amit használni szeretnék és a véleményeket, teszteket olvasgatva, tökéletes lenne jó pár évig. Mivel most lesz a születésnapom, a 18., anyukám mondta, hogy esetleg megkapom..aztán meghallotta az árát..Majd amikor apám meghallotta, hogy szeretnék egy telefont, kerek perec kijelentette, hogy telefont biztos nem vesz. Minden vagyok egyébként csak telefon függő nem, eddig mindig Apu régi telefonjait kaptam meg, soha nem is volt olyan, hogy karácsonyra vagy szüleinapra konkrétan mondtam, hogy mit szeretnék, hiába kérdezték, mindig rájuk bíztam.
Ha tényleg szükségem lenne rá és abban az anyagi helyzetben is vagyunk, hogy vehetnének egy telefont, miért olyan nagy kérés ez?
Nálunk nagy túlzás lett volna, pedig apunak azóta van egy
És még mondhaom,hogy elfogultak is vagyunk( macet hazsnalunk, én is és a férjem is benne dolgozunk)
18-19 évesen nem voltunk rossz anyagi helyzetben, de egy majd 200e ftos telefont nem lett volna képem kérni sosem.
Jelenleg a saját keresetemből inkább ipadre költöttem, olcsóbb telefonom van
Azt mondom, hogy ha a szüleid drágáklják, akkor túlzás azt kérni.. H nem akkor nem...
Manapság tényleg soskkaknak van, én nem is értem, hogy ha annyira "válság" van és "szegenység" akkor hogy lehet minden 2. Tininek iphone.ja.
Mi nem állunk rosszul, mégsincs, apunak a munkahelye miatt van, a telefon 80% át kifizette, telefonszámlát a cege állja, így nem sajnálta rá..
Pedig én tudom, hogy jó, sokkal jobb, mint egy olcsóbb androidos, vagy egyéb telefon, nap mint nap tapasztalom, de ezt nem hazsnálja ki egy 18 éves tini...
"akkor hogy lehet minden 2. Tininek iphone.ja. "
Nincs nekik. Csak akinek van, allanodan azt villogtatja.
"akkor hogy lehet minden 2. Tininek iphone.ja. "
Elárulom, hogy nagyon soknak nincs. Én is ismerek egy csomót, akinek mindenféle kínai szirszarja van, és utcán is látok sokat.
Csak jobban meg kell nézni, nem csak annyi, hogy egy blikk, ja, iPhone, annyi. Pl. amikor leül mellém hipster srác a buszon, előveszi az iPhone-ját, gondosan úgy tartja, hogy MINDENKI látja, aztán látom, hogy Android fut rajta... :D
Miért kellet lepontozni azt hogy gyűjts rá pénzt és vedd meg magadnak? Büdös a munka mi? De azért szüleid vegyék meg ... érdekes felfogásod lehet, én kaphattam volna iphonet de megmondtam szüleimnek hogy nem nem kérek, még a jogsit sem engedem hogy kifizessék majd elmegyek és megdolgozom érte csak hogy ne lehessen rám azt mondani hogy "anyádék alád raktak mindent" :))
Boccs az OFF ért egyébként Iphone 4et lehet kapni ilyen használt telefon szaküzletben jó állapotút 40ezerért már... ha meg az újat akarod ne csodálkozz mert fele annyiért tudsz kapni olyan telefont ami ugyanazzal a paraméterekkel rendelkezik...
Akkor csak a környezetemebn van így...(minden 2. Tininek iphone)
Pedig direkt kizártam a munkahelyemen latottakat, csak az egyéb talalkozásaimra koncentráltam
mert mily meglepő, egy apple szaküzletben dolgozom.. Ide jönnek már az alsó tagozatosak is, hogy ez nem megy.. Meg az nem megy rajta...( persze mert utánaolvasni luxus) a csúcs amikor közlik,mhogy csk az egyik hangszóró megy csak..
Akkor nagy levegő, kapaszkodj meg : csak egy hangszórója van a másik oldalt van a mikrofon..ujjé../ ezt felnőttek is hetente elsütik egyébként/
De jó hogy nincs így... Bár nekünk az a jó ha pörög a "bót"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!