Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi perpatvar évek óta...

Családi perpatvar évek óta mit csináljak?

Figyelt kérdés
z unokatesomék kitagadtak engem én kitagadtam őket ... Az van hogy már évek óta veszekedés van mert "Hungarista" vagyok és utálom a cigányokat és mvel az unokatesom pasija cigány ezér utál + mert utálok mindenkit aki nem magyar ..... ha összefutunk akkor is csak a veszekedés megy meg ezt mondja"hogy néző ki nézzé má magadra hungarista g*ci" általába vissza szoktam szolni neki ,hogy nemén k*rattam fel magam 4 cigánnyal meg nem én járok mindig cigányokkal nézz magadra hülye p*csa . ! Most már ott tartunk hogy megakar veretni (nem félek) .... én bántani nemakarom mert annyira paraszt nemvagyok ... nem tudom mit csináljak ... \Segitsetek pls /
2010. jan. 8. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is díjazom a sváb hozzászólót. Bárcsak mindenki így gondolkodna. Jó lenne eltanulni tőle.
2010. márc. 12. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg Te is hibás vagy a helyzet kialakulásában, mert eleve nem fogadtad el az unokatesód pasiját. Nagyon csúnyán beszéltek egymással, olvasni is rossz volt, ennek véget kellene vetni! Ülj le vele (csak a lánnyal, a pasija nélkül) és beszéljétek meg! De ne torkolljon újabb veszekedésbe a beszélgetés! Ha valaki hungarista, tudomásom szerint nem jelenti azt, hogy MINDEN cigányt utál.
2010. márc. 12. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Képzavarban vagy nem hungaristának nevezik az ilyet hanem nácinak.

Gondolkoz te bar'm ha a fijúa egy rendes ember miért is csinálod a balhét?

Remélem jól elvernek te náci köcs'g.

2010. márc. 12. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:

a sváb vagyok. 17:52-nek igaza van... PRóbáljatok beszélni. Ha nem hajlandó, akkor meg kerüld őket... Szerintem teljesen felesleges egy ilyen emberrel vitatkozni. Legyél okosabb. Mutasd meg, hogy kinek van több esze. Amit írsz,abból az derül ki, hogy nem Te kezded a balhét. Ha ilyen megjegyzéseket kapsz, teljesen mindegy, hogy hungarista vagy, vagy sem, akkor ne is beszélj vele. Sajnos valószínű átvette a felettéb inteligens, és szinvonalas beszédstílust. Ez jellemző lenne.

LEgyél okosabb, és mond meg neki, hogy amíg ő így beszél, addig nem vagy hajlandó vele beszélni. Sajnos, ha felhúzod magad, akkor csak nekik lesz igazuk, legalábbis azt hiszik. Nem egy értelmes egyedek úgy látom...

De rég volt már a kérdés. Írj, hogy mi van veled, mert gondoltam rád.

2010. márc. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!