Miert ilyen nehez? Elmondanatok a velemenyeteket!?
Figyelt kérdés
Nos roviden felvazolnam az eletunket! Parommal 3eve vagyunk egyutt van egy kislanyunk, egy eves, tervezett baba volt. Soha nem fogom megerteni hogy tortenhetett ez velem de terhesseg elott , alatt tobszor megcsalt a parom ezekrol 2013 szeptembereben szereztem tudomast , amit nem is tudott volna tagadni ezert bevalott mindent! Allitasa szerint azota huseges.. amit en mar nem tudok elhinni de igyekszem ezt neki nem mutatni mindennap.. A masik problemank az anyagiak hogy a babat ketten vallaltuk megis szinte minden ram marad! Kulfoldon elunk a fizetesebol nem latok semmit azonkivul hogy megveszi a pelenkat minden mast viszont nekem kell az otthonrol kapott mindanom sem kell nem tul nagy osszegu penzbol ha kerem h segitsen azt mondja nincs penze.. Sokszor a baratnomtol kell kolcsonkernem es o ezt habozas nelkul elnezi! A gyermeknevelesben nem akar segiteni mert azt mondja hogy neki dolgoznia kell es azutan faradt ezert ha vegzett edzeni megy 2,3orara majd tevezik.. es igy megy mindennap! persze napi 10,15 percre oda jon hozzank olyankor mondja h szeret minket stb. de itt ki is merul! en varom csak el vagy tenyleg ennyit kell csak tennie? masoknal hogy van? maradnak az apukak a gyerekkel? en is szeretnek egyszer egy heten bicozni vagy futni de o nem marad a babaval es sajnos itt csak egyetlen baratnom van. Probaltam neki elmondani h megvisel h0-24 oraig csak a kicsivel vagyok es h heti 1ora milyen jot tenne ha egyedul lehetnek vagy barmi ami picit mas! ugy erzem besokaltam! hogy minden ram marad! Ha valaki igy viselkedik az nem szeret igaz? en nagyon szeretem ot, nem volt mindig ilyen de lehet jobban jarnek ha elhagynam mert ez felemeszt lassan..2014. júl. 15. 06:20
11/12 anonim válasza:
Huh, hát megmondom őszintén, nem szoktam azonnal válást javasolni, de ebben az esetben nem tudok mást, ugyanis a férjed semmibe sem vesz téged, ez látszik. 3 éve vagytok együtt, 1 éves a gyerek, de ezek szerint ha már a terhesség alatt is megcsalt, akkor 2 éve csal, illetve a kapcsolatotok viszonylag elején is csalt. Ez igazából azt jelenti, hogy nem tisztel, nem becsül és nem szeret. Ráadás még pluszban rá, hogy a gyerekével sem foglalkozik. 1 éves gyerekkel már simán tud az apja foglalkozni, de - mint ahogy írta is egy válaszoló - a szoptatáson kívül mást mindent meg tud csinálni az apa is már egy egész kicsi gyerekkel, nyilván ettől még az anyja az, aki nagyrészt ellátja, de ha az fáradt vagy egyéb dolga van, akkor az apának kérés nélkül át kéne vennie a terheket. Szóval ez a pasi még élni akar, nem vállalja a felelősséget, nem érdemel családot.
12/12 anonim válasza:
Szia! Mi történt végül? Elváltatok? Változott valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!