Rémálmai vannak a gyereknek?
3éves a kisfiam!
December 27-január 1-ig az apukájánál volt,mivel elváltunk.
Mióta hazajött,minden éjszaka felriad,segítségért kiállt!
Sír,zokog,szorong,nagy félelmei vannak.
Nem hajlandó egyedül aludni a saját ágyában!
Azt mondja,hogy fél hogy bántani fogják,mondja hogy rosszakat álmodik.
Van hogy este lefekvésnél nem akar bemászni az ágyába!
Fél a sötétségtől is,mert a szobája melletti hallban,nem kapcsolhatjuk le a villanyt!
Hajnalban mikor fel kell már velem alszik.
Egyedül nem hajlandó!
Rákérdeztem mi a baja?Miért vannak ezek a félelmei,és azt mondta hogy apamamáéknál szörnyet látott
Én elmagyaráztam hogy az csak TV-ben van,hogy csak ott létezik!
Mióta megszületett a pici,mindig egyedül alszik,és soha nem volt gond!
Meséltük a bölcsödében, hogy mi zajlik itthon!
Meg kell figyelnünk hogy e héten,minden nap ugyanez lesz e,ha igen,akkor beutalót kap pszichológushoz!!
Nagyon rossz ez így nekünk!
Rossz,hogy ezt látom a kicsin!
Hihetetlen,hogy egy ilyen pici kisfiút pszichológushoz kell vinni4
Tudom,hogy hosszúra sikeredett a kérdés,de csak így tudtam leírni,ami bánt!
Kérnék tanácsokat,véleményeket,hogy mit tegyek!?
Hátha volt már valaki ugyan ebben a helyzetben!
Az apjától kérdezted, hogy milyen műsort nézett?
Egyébként nekem most az ugrott be, hogy nem lehet, hogy valaki birizgálta a kisfiad? Érted, hogy értem.
Lehet, hogy senki se fogja tudni kideriteni, hoyg mitöl is ijedt meg, mert ekkora gyerek sokszor beleképzel a dolgokba valamit.
Én ilyen idösen sokáig féltem egy "szörnytöl" ami minden éjjel ott volt a szobában. Idövel sikerült kideriteni, hogy a szobában lévö asztalra (akkoriban rendes, magas asztal volt szokás, nem dohányzóasztal) tette anyukám az ágyteritöt, de nem összehajtva, hanem csak úgy egy kupacban. Éjjel ahogy az utcai lámpa bevilágitott, egész furcsa árnyékok lettek rajta meg mellette és ezt métzen szörnyetegnek.
Csak azért irtam le, hogy nem feltétlenül látott tényleg valamit. Az eljátszás viszont tényleg jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!