Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el hogy a...

Hogyan érhetem el hogy a tesóm jobban bizzon bennem?

Figyelt kérdés
megvagyunk meg minden csak nemakarja velem megbeszélni a tehát csajos témákatt. pl mi a baja, ki bántotta ilyenek
2010. jan. 7. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mond el neki, hogy szeretnél vele ilyenekről beszélgetni, mert nem annyira érzed, hogy szeret téged..vagy ilyesmi :D
2010. jan. 7. 20:30
 2/12 A kérdező kommentje:
16/f vok ö meg 16/l és az ilyen kényesebb témákat nem mondja el pedig én szeretnék neki segiteni.:S
2010. jan. 7. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp utalj neki rá, hogy te szeretnél vele beszélgetni, meg esetleg kérdezd meg, hogy miért nem bízik benned? De az biztos, hogy a bizalomhoz sok idő kell... Sok szerencsét:D
2010. jan. 7. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
ja az más téma.. a pasik inkább a haweruknak mondják el az ilyen dolkokat. nem a csaj tesóknak :/
2010. jan. 7. 20:38
 5/12 A kérdező kommentje:
csak én máshogy viszonyulok hozzá . meg ugy minden. én nemigen szoktam a csaj,ilyen oylan dolgokrol beszéni haverokkal..és nekem fura h ő nem mond el nekem mindent
2010. jan. 7. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Ikrek vagytok ? Csak azért kérdem, mert akkor jobban foglalkoztathat a téma, meg egykoruak vagytok !
2010. jan. 7. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:
ikrek vagyunk.
2010. jan. 7. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Annak örülj, hogy nem vagytok sziámik, így neked is megmaradhat a privátszférád:)
2010. jan. 7. 21:10
 9/12 A kérdező kommentje:
haha :)
2010. jan. 7. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez ilyen. Ha nem akarja, nem szabad erőltetni. Az pont bizalmatlanságot szül. Éreztesd vele inkább, hogy rád mindig számíthat, mellette állsz, támaszkodhat rád, ha akar. És ez a vége nagyon fontos! Akkor és úgy, ahogyan ő akarja. Az ő élete a sajátja, ahogy a tied is. Ha mással akar lelkizni, az ő dolga. Te akkor szereted jól, ha azt adod neki amire szüksége van. Nem pedig azt, amit te akarsz adni, vagy éppen te szeretnél adni. Olyan ez kicsit, mint a karácsonyi ajándékozás. Lehet jól csinálni, és lehet bűn rosszul is. ;)
2010. jan. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!