Szóljak az unokanővéremnek a férje "kis" kalandjairól, vagy inkább ne?
Tökmindegy,m mit csinálsz, ha elmondod, akkor is te leszel a szemétláda, ha nem mondod el és kiderül, hogy tudtál róla, akkor is.
Ez az a helyzet, amiben totál tanácstalan lennék, mert volt, hogy elmondtam és cserébe mindketten nekem estek, mármint a párocska.
Rém egyszerű: amikor a férfi nincs otthon, menj át az unokatesódhoz, hívd fel a férfit (kihangosítva) és kérdezd meg, hogy tényleg komolyan gondolta-e, amit mondott múltkor. Ha igen, akkor még mindig tartja-e magát hozzá.
Így nem kell magyarázkodnod, vagy méltatlan helyzetbe kerülni.
Szerintem szólj az unokatesódnak és soha többet ne engedd be a férfit a házadba, mert veszélyessé is válhat! Az utolsó kommentelő javaslata azért nem feltétlen jó, mert így a férfi állíthatja azt is, hogy a nő kezdett ki vele, illetve ha okos, nem reagál semmit a telefonba...
Ha jó a kapcsolatod az unokatesóddal, akkor ezt meg tudjátok beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!