Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a szüleimnek hogy...

Mit mondjak a szüleimnek hogy én otthon maradhassak amíg ők nyaralnak?

Figyelt kérdés
Semmi kedevem ehez a nyaraláshoz és otthon szeretnék maradni mert amugysem szeretek a szüleimmel elmenni bárhova is...de a szüleim azért nem akarnak otthon hagyni mert még fiatal vagyok ahoz hogy egy hétig otthon maradjak egyedül mert bármi baj történhet.De már elég nagy vagyok ahoz hogy vigyázzak magamra.13/F

2014. júl. 11. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
de szeretnék a szüleimmel elmenni bárhová.....főleg nyaralni! de jó lenne még 13 évesnek lenni!
2014. júl. 11. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Otthon biztosan nem fognak egyedül hagyni, de nincs esetleg olyan barátod, akiknél lehetnél addig? Unokatesóm kisfia nem akart velük nyaralni amíg ezerrel serdült, és ők úgy oldották meg, hogy a gyerek az egyik barátjánál lakott addig, annak a szülei vigyáztak rájuk. Cserébe a másik gyerek is mehetett hozzájuk, ha az ő szüleinek volt programja.
2014. júl. 11. 16:58
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de tényleg csak itthon szeretnék maradni .
2014. júl. 11. 17:00
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

8-as!

Arra nem gondoltál hogy valakinek a mamája nyugdíjas és már nem kell dolgoznia? Én 16 vagyok és a mamám 73 éves,szóval nemigen kéne kérnie szabadságot sehonnan...

2014. júl. 11. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi egy csomót voltunk nagyinál, unokatesóéknál, amíg a szüleink kettesben voltak valahol (pl. Velencei tó vagy Balaton). :) Rájuk fért. Sosem sajnáltam tőlük. Én csak 16 éves koromtól voltam teljesen egyedül 1 hétre otthon. De akkor is ott volt a szomszéd, akihez mehettem, ha bármi van, és azért ők is figyeltek nyilván.

26L

2014. júl. 11. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha van olyan felnőtt aki tud neked segíteni-ha kell, akkor elképzelhető,hogy te otthon maradj és a szülők külön mehessenek nyaralni.Ha találsz olyat,akiben a szüleid megbíznak,ellenkező esetben nem sok esélyt látok arra,hogy egyedül maradj. Anno az én szüleim meg túlzottan felelőtlenek voltak,vidéken éltünk,-igaz nem hetekre,4-5 napra mentek el nyaralni először én 9-éves,bátyám 12-volt,esténként a pár km-re lévő nagymamánk nézett meg minket,minden rendben van-e,vagy nekünk kellett nála lejelentkezni,(akkor még mobilteló sem volt,nekünk vezetékes se) Reggelente 20-sertést,kb annyi tyúkot,kutyát,macskát nekünk kellett ellátni,-néha nagyon féltem a disznóktól,hogy fellöknek amikor pucolom a helyüket,vagy etetem őket.A bátyám mindig lusta volt és én irányítottam mit,hogy kell csinálnia,mert a taligát már nem bírtam egyedül kitolni. Főzni is mi főztünk,általában sajtos tésztát.Locsoltuk a kertet is. Azt tudom,hogy estére nagyon elfáradtunk,de szerencsére soha semmi bajunk nem lett pedig vagy 7-8-évet így nyaraltak a szüleink és minket valahogy mindig elfelejtettek magukkal vinni.Felnőtt ként sem felejtem el,hogy nem voltam családi nyaraláson addig míg nem lett saját családom!Tehát szerintem örülnöd kéne,hogy te el mehetsz a szüleiddel.
2014. júl. 11. 17:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Hallod, én lennék a legboldogabb ember a világon ,ha elmehetnek a szüleimmel egy hétre nyaralni.

Én is 13 éves vagyok, de tudom, hogy nem lennék meg egy hétig egyedül.

Mégis mit ennél? Persze elmehetsz venni kaját, de 1. A szüleidnek ez elég sok pénzbe kerülne 2. Hamar ráunnál arra, amit te tudsz készíteni,venni.

Nézd meg a Reszkessetek betörőket, aztán rájössz:D

13/L

2014. júl. 11. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
19%

"8-as!

Arra nem gondoltál hogy valakinek a mamája nyugdíjas és már nem kell dolgoznia? Én 16 vagyok és a mamám 73 éves,szóval nemigen kéne kérnie szabadságot sehonnan..."

Inkább neked kellene gondolkodni, elég kevesen vannak, akiknek nem kell dolgoznia.

A mai nagymamák többsége még igenis munkába jár, és közel sem 70 év fölötti.

2014. júl. 11. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!