Mit mondjak a szüleimnek hogy én otthon maradhassak amíg ők nyaralnak?
8-as!
Arra nem gondoltál hogy valakinek a mamája nyugdíjas és már nem kell dolgoznia? Én 16 vagyok és a mamám 73 éves,szóval nemigen kéne kérnie szabadságot sehonnan...
Mi egy csomót voltunk nagyinál, unokatesóéknál, amíg a szüleink kettesben voltak valahol (pl. Velencei tó vagy Balaton). :) Rájuk fért. Sosem sajnáltam tőlük. Én csak 16 éves koromtól voltam teljesen egyedül 1 hétre otthon. De akkor is ott volt a szomszéd, akihez mehettem, ha bármi van, és azért ők is figyeltek nyilván.
26L
Hallod, én lennék a legboldogabb ember a világon ,ha elmehetnek a szüleimmel egy hétre nyaralni.
Én is 13 éves vagyok, de tudom, hogy nem lennék meg egy hétig egyedül.
Mégis mit ennél? Persze elmehetsz venni kaját, de 1. A szüleidnek ez elég sok pénzbe kerülne 2. Hamar ráunnál arra, amit te tudsz készíteni,venni.
Nézd meg a Reszkessetek betörőket, aztán rájössz:D
13/L
"8-as!
Arra nem gondoltál hogy valakinek a mamája nyugdíjas és már nem kell dolgoznia? Én 16 vagyok és a mamám 73 éves,szóval nemigen kéne kérnie szabadságot sehonnan..."
Inkább neked kellene gondolkodni, elég kevesen vannak, akiknek nem kell dolgoznia.
A mai nagymamák többsége még igenis munkába jár, és közel sem 70 év fölötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!