Anyám este bömbölteti a zenét egész éjszaka mit csináljak?
Alacsony a vérnyomású vagyok ezért szinte mindig hullafáradt vagyok mert csak éjfél után aludhatok normálisan.Egy szoba van de anyám mindig bömbölteti a Lagzilajcsis Balázs Palis hülyeségeket meg a muatós zenéit a TV-ben és nincs tekintettel hogy mások aludnának.A másik meg az hogy nem is tudom elviselni ezeket a zenéket már zeneundorom van.De ne nevessetek ki mert tényleg igy va már éjszakáig itt ülök a gépnél csak hogy ébren maradjak mert nem tudok aluudni mert bömbölteti az egész lakásban a zenét.Régebben amikor suli van csak azért halkítja le azt a szar TV-t mert akkor suliba járok ilyenkor meg nem halgat erám már próbáltam beszélni vele hogy kiscsit vegye léjebb a TV-t de olyankor mindig rigolyázik hogy minek kell nekem ilyenkor aludnom! meg ilyenek.De most hajnali 1-2 óráig itt virrasztok a gépnél mire tudok aludni.Aztán reggel 6-kor meg kelhetek fel hogy az állatoknak enni adjak.Már volt olyan hogy annyira kómás voltam reggel hogy elájultam. Mit csináljak?
16 éves vagyok
ÉN kiváncsi lennék arra a technikai trükkre ugyhogy privibe küld el nekem is ! Köszi
Amugy meg menj el othonrol barátnödhöz/barátodhoz és ne gyere haza egy két napig, és majd csak keresni fog hogy holvagy aztán, ha hazajössz akkor mondod neki hogy a zene mit mentél el... majd csak rádöbben hgy tényeg nem jó ez igy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!