Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 szülinapra fiúnak? (bővebbe...

18 szülinapra fiúnak? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

valami olyan ajándékot szeretnék,ami nem csak dísz,hanem használja is és természetesen maradandó. (1,5 éve vagyunk együtt)

amúgy eddig ezeket kapta :nevével karakötő

plüss macik

közös kép keretben

kis kerámia maci

"szeretlek" kiskönyv

nevével ellátott toll

kispárna közös képpel

könyv

varrtam neki kis figurát

vizipipa dohány

ja meg kapott Cinzano-t

meg ilyen piás flaskát v mit :D

amúgy ilyen művészlélek,most elkezdett rajzolgatni és jól megy neki,de ahhoz meg vannak kellékei.meg csinált a szobájában ilyen pici vizipipás sarkot,ahhoz is megvan minden.

egyszerűen fogalmam sincs.

kérhetek ötletetek?tippetek?

szívesen fogadok bármit,ami hasznos lenne.

és köszönöm mindenkitől,aki időt szánt rám:)

2010. jan. 6. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
márkásabb pia,párcsomag óvszer,sikosito,meg te szexi ruciban...
2010. jan. 6. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:

tablettát szedek,sikosítóra nincs szükség :P

piát meg haverjaitól kap (Jack Daniel'st) :/

2010. jan. 6. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
vegyél neki ékszert, valami szép acél karkötőt például... vagy könyvet... az én vőlegényem most kapott egy olyan könyvet, ami festésről és rajzolásról szól, le van írva minden részletes,technikák, eszközök minden:)
2010. jan. 6. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kedveli a kreatív meg érdekes cuccokat, akkor merem ajánlani a Gyurmalin-t. Ez egy olyan állagú dolog, mint a gyurma, de annál sokkal érdekesebb, mert nyúlik, törik, szakad, pattog, folyik..szóval tök jó feszültségoldó, meg jól el lehet vele szórakozni:). Fémdobozban árulják, különböző színekben kaphatók. Ha érdekel keress rá google-n van honlapjuk, én is azon keresztül vettem.
2010. jan. 6. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:

én valami saját készítésű dolgot csinálnék

pl vegyél egy A/3 as lapot és csinálj egy áttekintést a kapcsolatotokról(ez így hülyén hangzik de nem tudom jobban leírni:D)

az első pont legyen az a hely ahol először találkoztatok aztán egy vonal onnan az első randiig aztán az első csókig. stb... olyasmi lesz mint egy társasjáték!tegyél képeket meg kiegészítő szövegeket az állomások mellé(vagy rajzolhatsz is)

az utolsó pont a szülinapja legyen sztem

2010. jan. 10. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én minen ajándék mellé adok egy képeslapot amibe valami szerelmeset írok,bár nem tudom ő anyagilag hogy áll és mire van szüksége,de én mindig valami hasznosat veszek(póló, pulcsi, kedvenc itala, esetleg volt már hogy csak annyi, hogy én hívtam el moziba és utána valahol valami kaja), de egy pár napos nyaralás is jó és az ottani élmények örökre megmaradnak.
2010. jan. 11. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!