Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha még nincs meg az apasági...

Ha még nincs meg az apasági nyilatkozat, akkor szüléskor az én vagy a párom vezetéknevét kell -e mondanom, ha megkérdezik a baba nevét?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 06:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a tiédre anyakönyvezhetik. Nem pont akkor, de míg bent vagytok a kórházban, elkérik az apaságit.
2014. júl. 7. 06:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor egyenlőre a te nevedre kerül (nekünk is így volt),ha kijöttetek a kórházból el lehet utólag is intézni az apaságit .
2014. júl. 7. 06:40
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Felteszem nem vagytok hazasok, igy igaza van az elozoeknek. Viszont ha kevesebb mint nyolc honapja valtal el, akkor raadasul az ex ferjed fele apasagi velelem all fenn...
2014. júl. 7. 07:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem 8 honap, hanem 300 nap az, utolso.
2014. júl. 7. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:
A te vezetékneveden lesz anyakönyveztetve a pici, aztán az apasági nyilatkozatot bármikor el lehet intézni. Nekem pl 6 évesen lett meg az apasági nyilatkozat, amikor a húgom megszületett, egyszerre intézték el a szüleim, addig pedig édesanyám vezetéknevét viseltem (nincsenek összeházasodva a szüleim).
2014. júl. 16. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!