Normális a párom, hogy ilyet kér tőlem?
Csak azért mert a férjed csinálja, még egyáltalán nem jogos, hogy tőled is elvárja. A saját szabadságával azt csinál amit akar, ha az apjának akar segíteni csinálja. Te is dolgozol, nem otthon lógatod a lábad, igen is jár az a néhány nap szabadság.
Ja és nem vagyok kitartott p.csa, jártam nyaranta címerezni amikor gyerek voltam, de az biztos, hogy nem csinálnám újra, ha amúgy nincs szükség rá.
Kedves kérdező, kétszer is leírtad, hogy meglehet nézni a neten, mi az a címerezés....ennyi erővel le is írhattad volna. Elvégre te kértél itt tanácsot!
Én sem tudom, hogy mi az, de azt mondom, menj csak címerezni a szabid alatt, megérdemled!
Anyám hova kerültem? o.O Mit az óvodában "akkor se keresek rá, majd én megmutatom".
"Címerezés során a kukorica növény /anya/ porzóját távolítjuk el. Így biztosított, hogy nem önmagát porozza be az anyanövény, hanem kereszteződik a két fajta."
Na mindenki elégedett? Most már lehet a kérdésre koncentrálni.
A férjem mezőgazdasági dolgozó, de már rég nem divat a címerezés..
Nekem nincs az a pénz amiért kint melóznék a földeken.. és persze sok magyar ember gondolkodik így, ezért itt román vendégmunkások kapálnak és egyéb..
"Nekem nincs az a pénz amiért kint melóznék a földeken."
Hidd el van az a pénz.... ha nem lenne más lehetőséged, és etetned kéne a családodat.
Én voltam krompli földön, hagymaföldön dolgozni, 40 fokos melegbe, árnyék nélkül, holott előtte kiröhögtem volna azt, aki megkérdezi, hogy mennék-e dolgozni napszámba.
Szerencsére most nem vagyok rászorulva, de csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel, előtte én is azt mondtam, hogy "nincs az a pénz!" hát volt.....
09:34
"A férjem mezőgazdasági dolgozó...
Nekem nincs az a pénz amiért kint melóznék a földeken."
Úgy könnyű ilyen kijelentéseket tenni, ha a szerencsétlen férjed dolgozik a földeken, te meg az ő verejtékén urizálsz itt a billentyűknél!!
Ő ezt tanulta, ebbe született bele. Egyébként traktorozik, amiben klíma is van.. :)
Abban viszont igazatok van, biztosan van olyan élethelyzet, amikor van az a pénz, így azt a mondatomat visszaszívom..
"így azt a mondatomat visszaszívom."
Na ilyet sem olvastam még itt a gyíkon egyetlen nőtől sem, hogy belátta az esetleges tévedését.
Ezért megkapod tőlem: " A NAP VÁLASZADÓJA" díjat !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!