Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna titeket ilyen feltétel...

Zavarna titeket ilyen feltételekkel a párotokkal való együttélés?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy lakása amit jelenleg albérletbe ad ki. Hamarosan mi szeretnék beköltözni, de a másik szobát szeretné ha bérelné valaki. Én igazából ha összeköltözünk akkor csak vele szeretnék, nem pedig mással is aki ráadásul egy idegen lesz. Persze nem szóltam semmit érte, mert ott a pénz oldala is, nem is fogok. Ti mit szólnátok ehhez?
2014. júl. 4. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%

Mi is kiadjuk az egyik szobánkat. Semmi probléma nincs vele. Mondjuk nálunk úgy van, hogy a fürdőszobán nem kell osztozkodni. Én azt hiszem, nekem ez a vízválasztó. Közös fürdővel már nem vállaltam volna a dolgot. A konyha közös, de eddigi tapasztalataink szerint a huszonévesek nem szoktak főzni, így ez sem zavaró tényező.

Egyébként meg miben zavarna titeket? Nem tudtok a konyhában szexelni vasárnap délelőtt?

A dolog főként azon áll vagy bukik, hogy milyen ember költözik oda. De azt meg a személyes találkozás során elég jól lehet szűrni. Ha jól értem, neked nincs állásod, ő tartana el, az ő lakásában laknátok, akkor nem nagyon oké ellenezni ezt az albérlet dolgot. Legalábbis szerintem.

2014. júl. 4. 19:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Először engem kérdezett meg, hogy zavarna-e, mert ha igen akkor nem keres senkit. De nekem semmi közöm ahhoz a lakáshoz, nem veszem ki a kezéből azt a pénzt. "

Ezek szerint azt mondod neki, hogy nem zavar, MIKÖZBEN igenis zavar. Szerinted érdemes HAZUGSÁGGAL kezdeni az együttélést?!?!?

Aztán ha pár hónap múlva kiborulsz, hogy a lakótárs miatt sosem lehettek kettesben, nem tudsz úgy fözni, vacsorázni, stb, ahogy akarnál, mert ott egy idegen, akkor a barátod JOGOSAN lesz rád mérges.

2014. júl. 4. 19:16
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Igazán nem értem, hogy miért kell lepontozni a válaszomat, amiben csak a véleményemet írom meg. Azt gondoljátok, hogy mindenkinek olyan jól megy, hogy rózsadombi villában mosogat utána a bejárónő? Vagy, hogy a csaj csak üljön be a készbe és várja el, hogy a fiú mindent a segge alá tegyen?

Nagyon buták vagytok!

2014. júl. 4. 19:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha a másik szobát egy félisten izmos pasi bérelné nem zavarna, ha egy szőke bombázó, akkor nagyon!
2014. júl. 4. 19:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat elején, összeköltözés elején úgyis nehézkes az összeszokás, összerázódás, ne nehezítsétek még egy plusz ottlakóval.
2014. júl. 4. 20:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen. Sürgősen le beszélném róla,hogy a "saját" házunkban egy idegent kerülgessünk.
2014. júl. 4. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:
igaz mi meg suli alatt,de így éltünk.Még egy srác lakott velünk(igaz,mi ismertük őt,férjem csoptarsa volt)teljesen jól működött köztünk minden.Amíg nincs gyerek tervben,pláne,ha jól is jön a pénz,engem nem zavarna..Nálunk egy ideig ment csak, a miénk-tiéd,aztán atalltunk a közös fozesre,mosasra,stb...a ti hozzászólásotoktol és a harmadik féltől is függ,h mit hoztok ki belőle,h egy rémálom lesz vagy egy jó viszony
2014. júl. 4. 21:37
 18/24 anonim ***** válasza:
ami még eszembe jutott,hogy utóbb,mikor már csak ketten éltünk egy évet,és pár hónapra hozzánk költözött egy barátunk,már nem ment úgy a dolog,akkor már kialakitottuk a saját külön eletvitelunket és nehezebb volt alkalmazkodni....szóval,ha valaki "kell"akkor szerintem egyből hárman inditsatok..
2014. júl. 4. 21:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Mi is a pályafutásunkat egy harmadik emberrel kezdtük. A lakás a szüleimé. Nem volt vele semmi probléma. A fürdő volt a szűk keresztmetszet, főleg ha egyszerre indultunk reggel. Arra volt jó, hogy az elején soha nem volt olyan, hogy mind a ketten dolgoztunk (vagy én dolgoztam, párom tanult, vagy fordítva), így anyagilag jobban jöttünk ki. Mikor már mind a ketten dolgoztunk, akkor nem kerestünk többet lakótársat.

Idén megint felvetődött a kérdés, mert becsúszott pár rendszeres többlet kiadás és jól jönne egy kis plusz bevétel, de már annyira berendezkedtünk kettőnkre, hogy több problémával járna, mint haszonnal megszokni egy új embert.

2014. júl. 4. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Az azért érdekelne, hogy mit jelent az hogy átálltatok közös főzés-mosásra? A két fiú is ugyanúgy csinálta, vagy csak te mostál-főztél mind a kettőre?
2014. júl. 5. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!