Zavarna titeket ilyen feltételekkel a párotokkal való együttélés?
Mi is kiadjuk az egyik szobánkat. Semmi probléma nincs vele. Mondjuk nálunk úgy van, hogy a fürdőszobán nem kell osztozkodni. Én azt hiszem, nekem ez a vízválasztó. Közös fürdővel már nem vállaltam volna a dolgot. A konyha közös, de eddigi tapasztalataink szerint a huszonévesek nem szoktak főzni, így ez sem zavaró tényező.
Egyébként meg miben zavarna titeket? Nem tudtok a konyhában szexelni vasárnap délelőtt?
A dolog főként azon áll vagy bukik, hogy milyen ember költözik oda. De azt meg a személyes találkozás során elég jól lehet szűrni. Ha jól értem, neked nincs állásod, ő tartana el, az ő lakásában laknátok, akkor nem nagyon oké ellenezni ezt az albérlet dolgot. Legalábbis szerintem.
"Először engem kérdezett meg, hogy zavarna-e, mert ha igen akkor nem keres senkit. De nekem semmi közöm ahhoz a lakáshoz, nem veszem ki a kezéből azt a pénzt. "
Ezek szerint azt mondod neki, hogy nem zavar, MIKÖZBEN igenis zavar. Szerinted érdemes HAZUGSÁGGAL kezdeni az együttélést?!?!?
Aztán ha pár hónap múlva kiborulsz, hogy a lakótárs miatt sosem lehettek kettesben, nem tudsz úgy fözni, vacsorázni, stb, ahogy akarnál, mert ott egy idegen, akkor a barátod JOGOSAN lesz rád mérges.
Igazán nem értem, hogy miért kell lepontozni a válaszomat, amiben csak a véleményemet írom meg. Azt gondoljátok, hogy mindenkinek olyan jól megy, hogy rózsadombi villában mosogat utána a bejárónő? Vagy, hogy a csaj csak üljön be a készbe és várja el, hogy a fiú mindent a segge alá tegyen?
Nagyon buták vagytok!
Mi is a pályafutásunkat egy harmadik emberrel kezdtük. A lakás a szüleimé. Nem volt vele semmi probléma. A fürdő volt a szűk keresztmetszet, főleg ha egyszerre indultunk reggel. Arra volt jó, hogy az elején soha nem volt olyan, hogy mind a ketten dolgoztunk (vagy én dolgoztam, párom tanult, vagy fordítva), így anyagilag jobban jöttünk ki. Mikor már mind a ketten dolgoztunk, akkor nem kerestünk többet lakótársat.
Idén megint felvetődött a kérdés, mert becsúszott pár rendszeres többlet kiadás és jól jönne egy kis plusz bevétel, de már annyira berendezkedtünk kettőnkre, hogy több problémával járna, mint haszonnal megszokni egy új embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!