Nem tudom mi lenne a jó megoldás, hogyan tovább?
Ez nem megy egyik naprol a masikra. En is ateltem, csak a masik oldalon. Az ember vivodik, orlodik, allandoan ezen jar az agya, az egyik pillanatban elhatarozza hogy valik, a masikban megis megbocsat, az orulet hataraig topreng dolgokon, mi lett volna ha, mit kellett volna csinalni, aztan elmerul az onsajnalat mocsaraban, hogy tehette ezt velem, es a tobbi.
Ez az allapot HONAPOKIG eltarthat.
Nekunk vegul is evek kellettek mire teljesen tul tudtuk tenni magunkat rajta. Ez 10 eve volt, es boldog hazassagban elunk, mindketten ugy gondoljuk hogy erdemes volt kuzdeni.
De hatalmas kuzdelem volt, engem alapvetoen megvaltoztatott. Es lehet par evet le is gyalult az eletembol a stressz.
Hogy nalatok mi lesz, senki sem fogja neked tudni megmondani. En azt saccolom, hogy nagyobb eselye van hogy nem lehet megmenteni a kapcsolatot, mert rengeteg turelem, akarat, es intelligencia kell hozza.
Te tényleg ezen vagy felháborodva? Ahelyett, hogy meghúznád magad és igyekeznél jóvá tenni a bűnödet, hogy a párod újra bízni tudjon benned? Én nem értem az ilyen embereket....
Ne ezzel foglalkozz, hanem bizonyítsd be neki, hogy valóban szereted, a szó elszáll.
Ez nagyon durva! Ne haragudj, de egyetértek az előttem szólókkal hogy Neked most mélyen csendbe kéne maradnod. Várni konkrétan az ítéletet.
Engem is csaltak meg. Ő is megbánta. 1000x mondta, hogy szeret. Mégsem tudtam megbocsátani neki. Összetörte a kapcsolatunkba vetett bizalmam és elhajtottam. 2 évig próbált visszaszerezni, de már nem tudtam úgy ránézni. Állítólag én voltam neki a nagy szerelme. Ha így lett volna, akkor nem cseszte volna el holmi röpke élvezetekért a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!