Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted a boldogság hizlal?

Szerinted a boldogság hizlal?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom igen :(
2010. jan. 5. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Többféle boldogság létezik. Amikor az ember megtalálja a párját és azért boldog, akkor kicsit elengedi magát, már nem "kell" annyira tetszenie senkinek, mer enni:D

De a boldogtalanság is hizlal elárulom:D Én mindig eszem, ha ideges vagyok valamiért:D

2010. jan. 5. 21:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Háát én csak olyanról hallottam,hogy a szerelem fogyaszt.

De erről még nem.

Bár sztem nem hizlal :PP

2010. jan. 5. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem! Csak akkor hízik valaki, ha boldogságában össze-vissza eszik és elhagyja magát. Néha éppen azért, mert úgy véli, már megtalálta az igazit, a vadászatnak vége és a szerelmi ködben már akár kövéren is megfelel. De ez egy nagy-nagy tévedés!

28/F

2010. jan. 5. 21:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Én a párommal mikor összejöttem fölszedtem 10 kilót 1 év alatt.És mindig kajáltunk, amikor csak eszünkbe jutott, mert ugye egy férfi akkor eszik, mikor éhes, én meg megkívántam tőle :) pl.este 11kor pizzás szendvics..

Miután szakított velem 2 hónap alatt lement 10.Enni sem bírok szinte..

22l

2010. jan. 5. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, barátom és én is híztam amióta együttvagyunk:)
2010. jan. 5. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Van úgy, h felszedünk jópár kilócskát a boldogságtól, és le is adunk!!!! Amikor nevetünk, akkor is lehet hízni, állítólag, mert ugyebár a nevetés is a boldogság egyik hozzátartozója!!!!

Az én esetemben például: a boldogságtól hízom, amikor vizsgaidőszak van a Fősulin, és szomorú vagyok, akkor fogyok(stressz a vizsgák miatt, és amikor szomorú vagyok, nincs kedvem enni sem, vagy pedig nagyon keveset eszem)

20/L

2010. jan. 5. 21:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja, igen, ő is hízott, több mint 10 kilót :)
2010. jan. 5. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
nem a boldogságtól hízik az ember hanem a sok bevitt kalóriától. szerintem legyen önkontrollod és ne egyél össze vissza mindent, még ha a barátod ezt is csinálja. vagy ha sokat esztek akkor mozogj is sokat.
2010. jan. 5. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Én hízni szeretnék, hány boldogságot kell megenni ahhoz, hogy 10 kiló feljöjjön? Tudod mitől hízol? Attól, hogy ész nélkül eszel! Agyam eldobom amikor valaki összejön egy sráccal/csajjal és elengedi magát! Aztán sír, hogy felment rá 30 kiló...
2010. jan. 5. 21:50
 10/14 A kérdező kommentje:

kedves két utolsó!! olvassatok már!!!!!!

Ez nem egy ilyen kérdés volt...

Már nem vagyunk együtt, és le is fogytam, de ennek semmi köze a kérdéshez!

2010. jan. 5. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!