Szerinted a boldogság hizlal?
Többféle boldogság létezik. Amikor az ember megtalálja a párját és azért boldog, akkor kicsit elengedi magát, már nem "kell" annyira tetszenie senkinek, mer enni:D
De a boldogtalanság is hizlal elárulom:D Én mindig eszem, ha ideges vagyok valamiért:D
Háát én csak olyanról hallottam,hogy a szerelem fogyaszt.
De erről még nem.
Bár sztem nem hizlal :PP
Nem! Csak akkor hízik valaki, ha boldogságában össze-vissza eszik és elhagyja magát. Néha éppen azért, mert úgy véli, már megtalálta az igazit, a vadászatnak vége és a szerelmi ködben már akár kövéren is megfelel. De ez egy nagy-nagy tévedés!
28/F
Én a párommal mikor összejöttem fölszedtem 10 kilót 1 év alatt.És mindig kajáltunk, amikor csak eszünkbe jutott, mert ugye egy férfi akkor eszik, mikor éhes, én meg megkívántam tőle :) pl.este 11kor pizzás szendvics..
Miután szakított velem 2 hónap alatt lement 10.Enni sem bírok szinte..
22l
Van úgy, h felszedünk jópár kilócskát a boldogságtól, és le is adunk!!!! Amikor nevetünk, akkor is lehet hízni, állítólag, mert ugyebár a nevetés is a boldogság egyik hozzátartozója!!!!
Az én esetemben például: a boldogságtól hízom, amikor vizsgaidőszak van a Fősulin, és szomorú vagyok, akkor fogyok(stressz a vizsgák miatt, és amikor szomorú vagyok, nincs kedvem enni sem, vagy pedig nagyon keveset eszem)
20/L
kedves két utolsó!! olvassatok már!!!!!!
Ez nem egy ilyen kérdés volt...
Már nem vagyunk együtt, és le is fogytam, de ennek semmi köze a kérdéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!