Az anyám 30000 forintot kér ha nincs rend a szobámban. Normális?
Az én szememmel nincs rendetlenség a szobám ban de anya még akkor is azt mondta h miért nincs rend amikor odaköltöztünk és csak az ágyam és néhány szekrény volt bennt. Én elég sóher vagyok úgyhogy nem akarok pénzt adni a semmiért.
Előre is köszi a gyors válaszokat.
Egy 11 éves lány
20000-ért ideköltözhetsz és még rendet se kell raknod. Vagy elég lesz 10000 is, de akkor te mosogatsz. :)
Komolyra fordítva a szót, a szülők néha hajlamosak túlozni és olyasmivel fenyegetőzni, amit úgysem tesznek meg.
Esetleg kérdezd meg anyukádat, hogy pontosan mit kellene elraknod, mi az ami nem tetszik neki.
Szerintem egyrészt, nem büntetünk pénzzel gyereket, mert az csak arra jó, hogy egyből el fogja verni. Ha elverte, már nem tudja a szülő elvenni tőle, ugye. Leszoktatja a takarékoskodásról. Ez rossz.
Másrészt, ha valaki X összeget kér valamiért, akkor illik definiálni, hogy milyen feltételek teljesülése esetén kell fizetni. Azaz, teljesen pontosan leírni, hogy mi a "rend". Csak úgy ötletszerűen az enyhén inkorrekt.
Nem normális szerintem...
Tagadd le hogy van még pénzed, mondd hogy elköltötted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!